سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان:

مصرف برق ادارات سیستان و بلوچستان تا ۵۰ درصد باید کاهش یابد

سید زاده در نشست با مدیرعامل شرکت توزیع برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت:فرهنگ سازی امری مهم در حوزه صرفه جویی مصرف برق ادارات بوده و این موضوع از طریق آموزش و ارائه دستورالعمل اجرایی به هر دستگاه باید انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، سید زاده  معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مصرف برق ادارات باید تا ۵۰ درصد کاهش یابد گفت: فرهنگ سازی امری مهم در حوزه صرفه جویی مصرف برق ادارات بوده و این موضوع از طریق آموزش و ارائه دستورالعمل اجرایی به هر دستگاه باید انجام شود.اده در نشست با مدیرعامل شرکت توزیع برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان که به منظور اجرای مصوبه هیات وزیران در خصوص الزام استانداران کشور به نظارت و هماهنگی لازم مصرف برق ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیر دولتی به میزان ۵۰ درصد مصرف سال گذشته برگزار شد اظهارداشت: تغییر ساعت کاری ادارات، الزام دستگاه‌ها به رعایت ساعت کاری اعلام شده، الزام کاهش ۵۰ درصدی مصرف مدیریت ادارات و دستگاه‌های اجرایی، اقدام به ارائه راهکار‌های مدیریت بهینه مصرف برق با انجام اقداماتی، چون خاموش کردن لامپ‌های اضافه، تنظیم دمای ۲۶ درجه کولر‌های گازی در حوزه اداری استانداری و سایر ادارات از جمله اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت مصرف انرژی بوده است.

وی با بیان اینکه، بسته‌های پیشنهادی مدیریت مصرف توسط توزیع برق اعلام شود، ادامه داد: نصب پنل خورشیدی در ادارات، اجرا و آموزش مدیریت سبز در ادارات، جدا سازی مصرف برق منازل مسکونی از ادارات، تعمیر و استفاده از مولد‌های اضطراری ادارات و ارائه سازو کار‌های مدیریت مصرف انرژی به ادارات از جمله نکات مهم و قابل توجه در بخش مدیریت مصرف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان نقش فرهنگ سازی را در مصرف بهینه برق مهم دانست و افزود: نقش مدیر هر دستگاه در توجه به الگوی بهینه مصرف انرژی بسیار مهم بوده و در صورتیکه مدیر امر کننده مدیریت انرژی باشد، اما خود به آن عمل نکند این مسیر بی‌نتیجه است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: باتوجه به گرم شدن زود هنگام هوا، افزایش مصرف انرژی، کاهش نزولات آسمانی و بدنبال آن کاهش تولید نیروگاه‌های برق آبی و گسترش استفاده از رمز ارز‌های غیرمجاز توازن بین تولید و مصرف نامتعادل شده و این موضوع شرایط تامین برق پایدار را سخت کرده است.

خلیل عوض زاده با بیان اینکه ۲۵ هزار مگاوات از مصرف برق کشور مربوط به استفاده از لوازم سرمایشی است، اظهارداشت: تنظیم ۲۶ درجه کولر‌های گازی، تنظیم دور کند کولر‌های آبی نصب سایبان و سرویس به موقع سیستم‌های سرمایشی بویژه در بخش اداری نقش مهمی در مدیریت مصرف برق دارد.

وی بیان کرد: تمامی ادارات سیستان و بلوچستان موظف هستند تا از ۵۰ درصد مصرف برق در ساعت اداری و ۱۰ درصد مصرف بعد از ساعت اداری بهره‌مند باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مصرف برق تمام ادارات این استان رصد و پایش می‌شود گفت: اداراتی که نسبت به رعایت ۵۰ درصد مصرف انرژی بی توجه باشند برق این ادارات قطع خواهد شد.

وی تصریح کرد:چهار هزار و ۸۰۰ تفاهم نامه مدیریت مصرف برق در حوزه‌های اداری، کشاورزی، صنعتی و تجاری منعقد شده که با رعایت این میزان تفاهم نامه نقش مهمی می‌توان در مدیریت مصرف انرژی داشت.

عوض زاده اظهارداشت: توجه ویژه به شناسایی و جمع آوی انشعابات غیرمجاز، استفاده از مولد‌های اضطراری ادارات در ساعت اوج بار، خاموش کردن لامپ‌های اضافه و استفاده از نور طبیعی در طول روز از جمله دیگر راهکار‌های مهم در مدیریت مصرف انرژی است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.