سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کروناجان ۱۱ البرزی دیگر را گرفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در بیست و چهار ساعت گذشته ۸۴ بیمار با علائم كووید ۱۹ در مراكز درمانی استان بستری شده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مجموع کل موارد بستری شامل ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) ، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۴۴ هزار و ۷۱۸ نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۶۴۹ نفر شامل موارد ( قطعی ، محتمل و مشکوک )، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد ، ابتلای ۳۱۴ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۴۰۷۷ نفر رسیده است.

انتهای پیام/خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.