به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با نزدیک شدن به ۲۸ خرداد ماه و زمان برگزاری انتخابات،در استان خوزستان خبرهای انتخاباتی به گوش میرسد و در محافل بین مردم برنامههای نامزادها مطرح میشود.
افزایش شعب اخذ رای در خوزستان برای جلوگیری از تجمع مردم
رضا نجاتی رئیس ستاد انتخابات خوزستان گفت: بعد از اتمام روز پانزدهم خرداد ماه کاملا پرونده بررسی شکایتهای داوطلبان شورای شهر که رد شده بودند، بسته میشودو این نیز توافقی است که بین ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی صورت گرفته است.
او بیان داشت: افزایش شعب میتواند از تراکم جمعیت جلوگیری کند و مردم نیز به صورت آسانتر به شعب دسترسی داشته باشند؛ بنابراین تمهیدات لازم برای افزایش شعب اندیشیده شده است و مردم اصلا نگران تجمع و تراکم جمعیت باتوجه به گرمای هوا و بیماری کرونا نباشند.
نجاتی تصریح کرد: روند برگزاری انتخابات در خوزستان خوب است و تعامل، هم افزایی و همکاری بین ارکان انتخابات در استان نیز وجود دارد و مشکلی از این بابت نداریم.
مشارکت مردم در مدیریت شهرها با انتخابات شورای شهر
سید احمدآوایی نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلی مشارکت عامه مردم در مدیریت کلان شهری و روستایی است و مردم میتوانند با رای آگاهانه خود، مشارکت فعالانهای در نحوه مدیریت محیط زندگی خود داشته باشند.
این مقام مسئول بیان کرد: امیدواریم نتایج انتخاباتهای پیشرو با مشارکت مردم در جهت رسیدن به وضعیت مطلوب جامعه و با رضایت ملت ایران به ویژه مردم شهرستان دزفول همراه باشد.
سید کریم حسینی رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: ما در حالی مجلس یازدهم را شروع کردیم که تحلیلها و تفسیرها در مورد مجلس یازدهم متفاوت بود. برخی آن را قبل از تشکیل، مورد هجمه قرار دارند که باید مجلس یازدهم جوابگوی مشکلات باشد و برخی نیز تمجید کردند که ترکیب آن میتواند به مشکلات کشور بیشتر بپردازد و قدری از مشکلات کشور را کاهش دهد.
او افزود: آن چه مقیاس بود و باعث شد مجلس یازدهم موفق بوده و با گذشت یک سال از عملکردش موفق و نمره قبولی داشته باشد، فرمایشات رهبر انقلاب در ابتدای کار و همچنین فرمایشات ایشان در پایان یک سال مجلس بود. قطعا مجلس یازدهم مجلسی بود که به پرکاری، کارآمدی و انقلابی بودن معروف شد و توانست بیشترین نمره قبولی را داشته باشد.
حسینی بیان داشت: مجلسی را پشت سر گذاشتیم که از حاشیه سازی و مسئله سازی برای کشور پرهیز کرد. بنا به دلایل مختلف که هر کدام جای بحث دارد، مجالس قبلی با توجه به ترکیبی که داشته اند، حواشی را برای کشور ایجاد کردند، اما مجلس یازدهم از این مقوله پرهیز کرد و کار را بر اساس عقلانیت و دانشی که مقام معظم رهبری به آن اشاره داشتند، پیش برد. این مجلس به چالشهایی پرداخت که اولویت اول کشور بودند.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان تصریح کرد: ما اعتقاد داریم که طبق فرمایش مقام معظم رهبری، کار هیجانی و احساسی، کارگشا نیست و کاری که همراه با عقلانیت، طمأنینه و آرامش باشد میتواند کارگشا باشد. انقلابی عمل کردن یعنی اینکه ما کار و اقدام را به صورت محکم و جدی دنبال کنیم و به نتیجه برسانیم. بر این اساس اولویتهایی را مشخص کردیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در بُعد استانی نیز همیشه در مجالس گذشته توصیه میکردند که مجمع نمایندگان استان، واحد و منسجم باشد که ما سعی کردیم در این مجلس حداکثر تلاش را در این زمینه داشته باشیم. ما در موقعیتی وارد مجلس شدیم که در سال آخر هشت سال دولت بود و این یعنی بدترین موقعیت برای نمایندگان که بتوانند پیگیر مشکلات و کارها باشند.
به جز دو سه ماه اول شروع کارمان در مجلس، در مابقی ماههای گذشته سعی کردیم حداکثر انسجام را داشته باشیم. در این انسجام، پس از شش سال توانستیم فردی را در هیات رئیسه مجلس داشته باشیم. همچنین امسال با توافقاتی که شد، هم رئیس کمیسیون انرژی و هم نائب رئیس کمیسیون را در هفته آینده از خوزستان خواهیم داشت. در سایر کمیسیونها نیز ممکن است نفراتی را داشته باشیم.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه گفت: امسال سال بسیار حساس و تعیین کنندهای برای استان و کشور است و در بحث ریاست جمهوری و انتخاب وزرا به صورت جدی ورود میکنیم. ضمن این که به منافع استان نیز ورود میکنیم و این موارد در تصمیم گیریها مدنظر هستند.
وی درباره این که چرا در خوزستان بیشتر اقدامات در بحث بهداشت و درمان است؟ خاطرنشانکرد: در حوزه بهداشت و درمان از فرصتها استفاده کردیم، اگر چه عقب ماندگیهای زیادی در این حوزه داشتیم. برای تجهیز مراکز درمانی، استخدام ها، تبدیل وضعیتها و نوسازی مراکز درمانی، توجه بیشتری شد.
حسینی همچنین عنوان کرد: وقتی در استان خوزستان مدیری را بالای سر مهمترین مدیریت این استان میگذارند که امروز حرف اول استان ما آب و فاضلاب است و وزیر، فردی را که کمترین سابقه و کمترین اجرا را دارد به عنوان مسئول سرنوشت آب و شبکه فاضلاب استان انتخاب میکند، من به عنوان نماینده و به عنوان مسئولی که وکالت مردم را بر عهده دارم، ورود کنم یا نه؟ای کاش مدیر قوی و توانمند بگذارند. وقتی نیشکری که اکنون با ۲۰ هزار نیرو، با بهترین شکل و با پرداخت به روز حقوق اداره میشود را ۱۵ روز مانده به انتخابات، رئیس هیات مدیره آن را تغییر میدهند، همین در استان ایجاد بی نظمی و بخشی از صنعت عظیم استان را دچار خلاء میکند. ما باید مقابل این تغییر و تحولات چه بگوییم؟ چند مدیر بازنشسته و مدیری که صلاحیت او داده نشده است، برخی سازمانها را به صورت سرپرستی اداره میکنند. منِ نماینده به این انتصابات ورود کنم یا نکنم؟ ما از خدایمان است که به مسائل اجرایی و انتصابات ورود نکنیم.
وی با بیان این که به هیچ رئیسی جمهور و هیچ کاندیدا و هیچ وزیر جدیدی، چک سفید نمیدهیم، افزود: مگر این که خوزستان را با اولویتها در انتصابات مدیران و برطرف کردن مشکلات ببینند. بحث انتقال آب، صحبت روز تمام رسانهها و دلسوزان این استان است. اکنون میتوانم به عنوان نماینده مردم بگویم که در سال گذشته که ما در خدمت شما بودیم، یک قطره آب هم طی هیچ طرحی انتقال پیدا نکرد. فشارهای متعدد توسط نفر دوم اجرایی کشور شد که به برخی طرحها مجوز محیط زیست داده شود، اما با ایستادگی مجمع نمایندگان استان صورت نگرفت. نمیگویم در آینده خطرات و تهدیداتی نباشد، اما میتوانم بگویم یک سال در خدمت مردم بودیم و اجازه ندادیم یک قطره آب از استان خوزستان با طرحهایی که روی میز وزارت نیرو بود و وزارت نیرو و دولت به آن اصرار داشتند، از استان خارج شود.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان این که حضور خبرنگاران بسیار کمک دهنده است، گفت: زمانی که برای بازدید به استان چهارمحال و بختیاری رفتیم، کارشکنی کردند که به آن استان نرویم و بعد هم گفتند حداقل با خودتان خبرنگار نبرید که با تمام جرات و صراحت میگویم که به آقایان گفتم، تاثیر خبرنگار و رسانه امروز بیشتر از منِ نماینده است.
انتهای پیام/م