سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولین اتوبوس برقی به زودی در مشهد فعال خواهد شد

معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد گفت: اولین اتوبوس طی ۱۰ روز آینده به صورت آزمایشی در ناوگان اتوبوسرانی مشهد فعال خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،خلیل الله کاظمی معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد، با اشاره به اینکه در راستای کاهش آلودگی هوا اولین اتوبوس برقی ساخت داخل با مشارکت شهرداری مشهد و یک شرکت داخلی ساخته شده است، گفت: این اتوبوس برقی به عنوان اولین اتوبوس ساخت داخل طی ۱۰ روز آینده به صورت آزمایشی در ناوگان اتوبوسرانی مشهد فعال خواهد شد.

او افزود: ساخت اتوبوس برقی با مشارکت ۵۰ درصدی شهرداری مشهد و شرکت مپنا نیز با قراردادی به مبلغ ۶۸ میلیارد ریال آغاز و اولین دستگاه اتوبوس برقی ساخت این شرکت داخلی طی ۱۰ روز آینده به صورت آزمایشی در مشهد به کار گرفته خواهد شد.

معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه طول این اتوبوس برقی ۱۲ متر بابیشینه بار مجاز ۱۹۵۰۰ کیلوگرم خواهد بود، ادامه داد: این اتوبوس مجهز به ترمز بادی، در‌های بادی و فرمان هیدرولیکی به شکل کف کوتاه، دارای رمپ ویژه ویلچر و مجهز به سه درب است.


بیشتر بخوانید




کاظمی با بیان اینکه در حال حاضر ایستگاه شارژ در محل پایانه امام رضا (ع) ساخته شده و سایر تجهیزات نیز تا پایان سال جاری توسط شرکت مپنا نصب خواهد شد. بیان کرد: این اتوبوس برقی با یک بار شارژ قادر به طی مسافتی حدود ۳۰۰ کیلومتر است که با این میزان مسافت تنها به یکبار شارژ درروز نیاز خواهد داشت.

او با اشاره به اینکه اتوبوس برقی در حال ساخت دارای ترمز احیاگر انرژی برای کاهش اتلاف انرژی خواهد بود تصریح کرد: نمونه اولیه این اتوبوس دارای شارژر روی اتوبوس است و در هر جایی که برق باشد می‌تواند شارژ شود.

معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد تاکید کرد: برای استفاده از این اتوبوس نیاز به سیم کشی در طول مسیر نیست و اتوبوس با استفاده از توان باتری حرکت می‌کند.

کاظمی، با بیان اینکه استفاده از اتوبوس برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی و جایگزینی آن‌ها با اتوبوس‌های دیزلی تاثیر زیادی در کاهش آلودگی کلانشهر مشهد خواهد داشت، اظهار کرد: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر است خط یک سامانه تندرو (BRT) به ناوگان برقی مجهز شود که در افق طرح این خط ظرفیت جابجایی روزانه حدود یکصد هزار مسافر را خواهد داشت.

انتهای پیام//ح. ص

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.