سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه غذای سنتی قرمزه نخودچی بسیار خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه قرمزه نخودچی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف دنیا در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذا‌های خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد. این غذای سنتی با چرخ کرده گوشت گوسفند تهیه می شود و در پخت آن باید به نکاتی توجه کرد.

مواد لازم

پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد

پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد

آب ۵ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد نخودچی ۱ پیمانه

گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید. ۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد. از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

قرمزه‌های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت پخته شود.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.