سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

ضرورت بررسی دلیل افزایش غیرمتعارف مصرف برق

استاندار آذربایجان شرقی گفت: شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان شرقی باید میزان افزایش غیرمتعارف مصرف برق را نسبت به گذشته در تمامی مصارف خانگی، تولیدی و صنایع بررسی و پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه ارزیابی وضعیت بازار و کالا‌های اساسی و تامین زیرساخت‌ها با محوریت آب و برق استان آذربایجان شرقی گفت : با توجه به اعلام هواشناسی ۲ هفته پیشرو با افزایش شدید دما در کشور و استان روبرو هستیم و باید برنامه ریزی‌های لازم برای کنترل وضعیت مصرف برق صورت گیرد.

او گفت: با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا صنایع در ماه‌های گذشته با ظرفیت پایین کار کردند و نباید کاری کرد که صنایع با مشکلات مضاعف روبرو شوند.

پورمحمدی گفت: برای مدیریت مصرف برق صنایع ضروری است جلسه‌ای با حضور نمایندگان صنایع و شرکت‌های برق تشکیل و نسبت به ۲ هفته پیشرو چاره اندیشی و برنامه ریزی شود تا قطعی‌ها با هماهنگی و اعلام قبلی انجام گیرد.

او همچنین در مورد وضعیت کالا‌های اساسی در بازار گفت: براساس اعلام اداره صنعت معدن و تجارت استان هیچ مشکلی در تامین کالا‌های استراتژیک استان از جمله روغن، قند، شکر، برنج و آرد در استان وجود ندارد.

استاندار بر ضرورت نظارت‌های دقیق بر وضعیت بازار تاکید کرد و گفت: بیشترین گلایه‌ها به نظارت‌ها و بازدید‌ها است و باید میزان بازرسی‌ها و بازدید‌ها افزایش یابد.

 رحمتی  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: نظارت بر توزیع کالا‌ها و خدمات اصلی‌ترین مسئله است و باید از رفتار‌های سلیقه‌ای جلوگیری شود.

 رحمتی در مورد بودجه مصوب ۴۵ میلیارد تومانی برای رفع تنش آبی تبریز افزود: این مبلغ در اختیار سازمان برنامه و بودجه استان قرار گرفته است.

او گفت: همچنین از محل معافیت حقوق دولتی نیز ۵ میلیارد تومان به زیرساخت‌های آب استان تعلق گرفته است.

 فتحی  رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در این نشست گفت: میزان کشتار مرغ در استان کنترل شده است و با وجود افزایش مصرف از نظر موجودی در وضعیت نرمال قرار داریم.

 فتحی افزود: روزانه ۱۴۵ هزار قطعه مرغ به کشتارگاه‌ها ارسال و ۲۸۵ تن لاشه در استان تولید می‌شود و در مورد تخم مرغ نیز به دلیل اینکه همه ساله در فصل تابستان مصرف تخم مرغ کاهش می‌یابد با مشکل خاصی روبرو نیستیم.

غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی نیز گفت: با توجه به کاهش بارندگی، براساس پیش بینی وزارت نیرو ۲۰۰ شهر کشور و ۱۱ شهر آذربایجان شرقی از جمله کلان شهر تبریز تابستان امسال با تنش آبی مواجه خواهند شد.

غفارزاده افزود: از شهریور پارسال که با تنش آبی و قطع آب در کلان شهر تبریز مواجه بودیم، بلافاصله چند طرح اساسی رفع تنش آبی تبریز با رویکرد رفع سریع این مشکل با پیش بینی تابستان امسال آغاز شد که نتیجه اجرای این پروژه‌ها افزایش تامین آب شرب تبریز به میزان ۸۰۰ لیتر در ثانیه می‌باشد.

او گفت: مهمترین طرح‌ها حفر ۳۰ چاه عمیق جدید بود که ۱۵ چاه حفر و تاسیس شده و ۱۵ چاه دیگر در مرحله تجهیز است.

غفارزاده گفت: جداسازی آب شرب از صنعت نیز ۳۰۰ لیتر در ثانیه پیش بینی شده که با صنایع جلسات مختلف برگزار شده و تاکنون ۱۵۰ لیتر در ثانیه جداسازی انجام گرفته است.

او  با اشاره به اینکه هفت کیلومتر خط انتقال آب سد نهند به دلیل پوسیدگی لوله باید جابجا شود گفت: عملیات اجرایی این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

روشن میلانی مدیرعامل برق منطقه‌ای آذربایجان نیز در این نشست گفت: براساس پیش بینی‌های انجام شده ۲ هفته آینده به دلیل افزایش دما در کشور در تامین برق با مشکل مواجه خواهیم بود.

روشن میلانی افزود: با توجه به پیش بینی میزان افزایش مصرف برق در کشور و استان آذربایجان شرقی قطعی برق در ۲ هفته آینده خواهیم داشت.

او با اشاره به اقدامات مختلف برای کاهش بار مصرف استان گفت: برای گذر از این پیک مصرف قطعی برق صنایع استان نیز با هماهنگی و اعلام قبلی اعمال خواهد شد.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.