سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز؛ یک غذای نونی خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل تابستان فصل برداشت لوبیا سبز است و در این فصل لوبیا سبز به فراوانی یافت می‌شود. البته این غذا به عنوان غذایی چهار فصل در نظر گرفته می‌شود، انتخاب خوبی برای فصول سرد و مناسب سرماخوردگی هم هست. البته معمولا اولین غذایی که با شنیدن نام لوبیا به ذهن ما میرسد، لوبیا پلو است که یک غذای برنجی محسوب می‌شود. در این مطلب قصد داریم یک غذای غیربرنجی با لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم. این خوراک انتخاب مناسبی برای افرادی که به دنبال غذا‌های رژیمی میگردند هم هست. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این خوراک را شرح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ و لوبیا:

مرغ: ۴ تکه سینه یا ران
لوبیا سبز: دو لیوان
سیب‌زمینی: ۳ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه‌جات: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
آب‌لیمو تازه: به میزان کافی
نخودفرنگی: ۱ لیوان
ذرت: ۱ لیوان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های طلایی قیمه نجفی و گلت خوشمزه بادمجان و قارچ تا روش‌های خاص برای طعم‌دار کردن جوجه + تصاویر


دستور پخت خوراک مرغ و لوبیا سبز:

در ابتدا بهتر است مرغ را بپزیم و برای بهتر مزه‌دار شدن مرغ، آن را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و به همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه اجازه می‌دهیم تا بپزد.

سیب‌زمینی را با تکه‌های درشت خرد می‌کنیم تا به هنگام پختن له نشود. هویج را نیز حلقه‌حلقه می‌کنیم و لوبیا‌ها را به‌اندازه نیم‌بند انگشت خردکرده و کنار می‌گذاریم.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه لوبیاسبز را به همراه رب گوجه‌فرنگی به مرغ اضافه می‌کنیم تا با شعله ملایم بپزد.

هویج و لوبیا نسبت به سیب‌زمینی دیرتر می‌پزند بنابراین باید زودتر در قابلمه ریخته شود.

حدود۲۰ دقیقه بعد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و نخودفرنگی و ذرت را هم به همراه سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. در این مرحله آب‌لیمو به مواد اضافه می‌کنیم تا سیب‌زمینی و بقیه مواد له نشوند و ظاهرشان حفظ شود.

زمانی که سیب‌زمینی پخته شد زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم. خوشمزه خوراک مرغ و لوبیا سبز آماده است و می‌توانید ان را همراه با نان میل کنید.

حال که با طرز تهیه این خوراک آشنا شدیم بهتر است تا به برخی از فواید لوبیا سبز اشاره کنیم تا شما انگیزه بیشتری برای آماده کردن این غذا داشته باشید.

خواص لوبیا سبز:

محتوای غذایی لوبیا سبز شامل فیبر، ویتامین، مواد معدنی، و مقدار ناچیزی کربوهیدرات است. هم‌چنین حاوی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن و چند ماده‌ی مغذی ضروری دیگر است. میزان آنتی‌اکسیدان لوبیا سبز شگفت آور است و حتی فواید قلبی عروقی نیز دارد. لوبیا سبز منبعی غنی برای چربی امگا ۳ نیز هست. لوبیا سبز را به آسانی  میتوانید تهیه کنید.

لوبیا سبز برای پیشگیری از سرطان، مبارزه با ایدز، دیابت، حفظ سلامت قلب، درمان ناباروری، تقویت استخوان ها، سلامت چشم و در نهایت برای تغذیه کودکان و نوزادان به دلیل فیبر، ویتامین و پروتئین انتخاب بسیار مناسبی است.


چند نکته در پخت خوراک مرغ و لوبیا سبز:

۱- می‌توانید از قارچ هم در خوراک مرغ و لوبیا سبز استفاده کنید.

۲- از لوبیا چیتی نیز می‌توانید استفاده کنید. به این صورت که از قبل لوبیا را با آب بخیسانید و سپس با آب بپزید و بعد از پخت مرغ به مواد اضافه نمایید.

۲- به جای مرغ از گوشت راسته بدون چربی با تکه‌های متوسط نیز می‌توانید استفاده کنید. در مواقع اضطراری از سویا هم می‌توانید استفاده کنید، ولی طعم آن به اندازه وقتی با مرغ و گوشت درست شده است، خوب نمی‌شود.

۳- اگر شما از آن دسته افرادی هستید که طعم شیرین ذرت در غذا را دوست ندارید میتوانید از مقدار کمتری ذرت استفاده کنید و یا حتی آن را از مواد اولیه حذف کنید.

۴- می‌توانید در این خوراک از آلو بخارا استفاده کنید.

۵- میتوانید برای خوشرنگ‌تر شدن خوراک لوبیا و همچنین خوش عطر شدن آن، کمی زعفران دم کرده نیز به آن اضافه کنید.

منبع: اکالا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.