به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ادویه پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
این مقدار مواد برای ۶-۵ نفر کافی است.
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد (۷۰۰ گرم)
ران مرغ ۲ عدد (۵۰۰ گرم)
پیاز، خرد شده ۱ عدد
نمک به میزان لازم
زعفران ساییده ۱/۴ قاشق مربا خوری
کره ۱۰۰ گرم
ادویه پلویی ۲-۳ قاشق سوپخوری
روغن ۵ قاشق مربا خوری
سیب زمینی ۴۵۰-۵۰۰ گرم
روغن (برای سرخ کردن) ۱ پیمانه
کنسرو نخود فرنگی ۱ و ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کیک کالباس و یرکوکی خوروشی خوشمزه تا دستپیچ با سسبادامهندی + تصاویر
مراحل آماده سازی و طبخ ادویه پلو
برنج را حداقل از ۲ ساعت قبل مطابق با دستور ارائه شده در قسمت نکات بسیار مهم در تهیه و پخت انواع پلوها خیس کنید.
تکههای مرغ را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سینه مرغ را ۴ قسمت کرده و ران و ماهیچهها را از هم جدا کنید. تکههای مرغ را با پیاز و ۳ پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه متوسط روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد. کف روی مرغ را جمع کرده و درب قابلمه را ببندید، حرارت را ملایم کنید تا مرغ بپزد و ۱/۲ پیمانه از آب مرغ باقی بماند. زعفران ساییده را روی تکههای مرغ بپاشید و ۲ قاشق سوپخوری کره به آن اضافه کنید. تکههای مرغ را از قابلمه در آورید و ۱ قاشق سوپخوری ادویه پلویی روی انها بپاشید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. پنجره فر را روی طبقه وسط قرار دهید.
برنج را آبکش کنید.
کف قابلمهای بزرگ ۲ قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ، از سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش استفاده کنید.
مقداری از برنج را در قابلمه ۸ بریزید و کمی ادویه روی آن بپاشید. سپس از تکههای مرغ روی برنج بچینید. دوباره روی مرغ برنج ریخته و روی برنج، نخود فرنگی بریزید. به همین ترتیب مواد را لابه لا داخل قابلمه بریزید تا تمام شوند و در لایه آخر، برنج قرار گیرد. درب قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بخار کند. زعفران دم کرده و ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ روی برنج بریزید. روی درب قابلمه را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و قابلمه را داخل فر بگذارید. پس از ۱۵ دقیقه، درجه فر را روی پایینترین دما قرار دهید و برنج را ۵۰-۴۰ دقیقه دم کنید (یا روی حرارت مستقیم به مدت ۱/۵ ساعت دم کنید).
سیب زمینیها را بشویید، پوست بکنید و نازک خلال کنید (می توانید از رنده یا دستگاه مخصوص خلال کردنسیب زمینی استفاده کنید). سپس ۳۰ دقیقه در آب سرد و نمک قرار دهید و در آبکش بریزید و بشویید. سیب زمینی را در ۳-۲ مرحله، در روغن داغ و شناور سرخ کنید و سپس در صافی بریزید تا روغن آن جدا شود.
پلوی دم کشیده را در دیس بکشید. بقیه کره و آب مرغ را با هم داغ کنید و روی برنج بدهید.
روی برنج را با برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو کنید.
منبع: ساعدنیوز
انتهای پیام/