به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه شورای آموزش و پژوهش استان گفت: افراد زیادی در توسعه و پیشرفت استان اردبیل تاثیر گذار بوده اند و ذکر نام و اقدامات آنها در دانشنامه برای انتقال به نسلهای آینده باید مورد توجه پژوهشگران این دانشنامه باشد.
او ضمن تقدیر از تلاش تیم تحقیقاتی و تدوین دانشنامه تاریخ اردبیل خواستار استفاده از نظرات و اطلاعات افراد مطلع و ریش سفیدان در تدوین دانشنامه تاریخ شهرستانهای دیگر استان شد.
استاندار اردبیل در ادامه بر شروع اجرای طرحهای پژوهشی مصوب سالجاری تاکید کرد و گفت: انجام مطالعات و تحقیقات در خصوص ارتباط بین دانشگاه و صنعت ضرورت دارد و باید به این موضوع نیز توجه ویژهای شود.
بهنام جو افزود: ارتباط بین دانشگاه و محیط کار باید بیش از پیش تقویت شود و در این خصوص پژوهش و راهکارهای لازم استخراج شود.
او به راه اندازی مراکز رشد در دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه آزاد اشاره کرد و خواستار توسعه این مراکز در سایر دانشگاهها شد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی وتحول اداری استانداری اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به تدوین دانشنامه تاریخ اردبیل تصریح کرد: بی گمان این مجموعه از یک سو نسل جدید را به نسلهای گذشته استان و کشور مرتبط میسازد و از سوی دیگر، به عنوان شناسنامه تاریخی استان و یک اثر مرجع از پیش از تاریخ تاکنون، از مهمترین زیرساختهای توسعه استان به ویژه در صنعت گردشگری به شمار میرود.
سید مهدی جوادی با بیان اینکه اساتید برجسته و پژوهشگران تاریخ و ادبیات در نگارش این دانشنامه نقش داشته اند، افزود: بخش اردبیل از دانشنامهی تاریخی استان اردبیل در روزهای آتی منتشر و نیز تالیف و تدوین بخش مغان و مشگین شهر آن مجموعه هم به عنوان طرحهای پژوهشی استانداری در سال ۹۹ در حال اجراست.
او گفت: بخش نخست این دانشنامه با عنوان اردبیل (مرکز استان) که در قالب طرحهای پژوهشی سال ۹۷ استانداری تدوین شده بود، با اقدام حوزه هنری استان به عنوان مرکز اجرای طرح اکنون زیرچاپ بوده و در روزهای آتی منتشر خواهد شد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی وتحول اداری استانداری اردبیل با اشاره به پایان مراحل اجرای طرحهای پژوهشی استانداری در سال ۹۸ از اجرای طرحهای پژوهشی استانداری در قالب ۱۲ عنوان طرح سالانه و ۱۶ عنوان طرح ویژه کرونا خبر داد.
انتهای پیام/ح