سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی؛ یک شام دلپذیر و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای آماده کردن یک شام سبک و دوست‌داشتنی آماده هستید؟ پیشنهاد ما برای شما پیراشکی گوشت و قارچ است که مراحل نسبتا ساده‌ای دارد. همچنین مواد اولیه بسیار ساده‌ای دارد که با کمترین هزینه قابل تهیه است. استفاده از خمیر فوری نانوایی تهیه این غذا را ساده‌تر هم کرده است؛ به طوری که تبدیل به یک غذای مناسب برای مهمانی‌ها و جشن‌ها یا حتی شب‌هایی که حوصله پای گاز ایستادن را ندارید شده است.

همان طور که گفته شد طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی ساده است، اما نیاز به حوصله و خلاقیت دارد و هر فرد می‌تواند با ذوق و هنر آشپزی خود پیراشکی متفاوتی با مواد متناسب با ذائقه خود و خانواده‌اش آماده کند. از این غذا به عنوان فینگرفود هم استفاده می‌شود. همچنین خوراکی مناسب برای تغذیه کودکان در مدرسه است که به دلیل مواد تشکیل دهنده آن بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد. پس اگر می‌خواهید طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی را یاد بگیرید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

روغن مایع سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه رنگی یک عدد
هویج نگینی خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده دو قاشق سوپ‌خوری
پیاز سفید متوسط دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل مقدار لازم
پنیر پیتزا  به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش ترش کرد‌ها با خشکبار و خورش زرشک آلو اصیل مازندرانی تا کیک قهوه خیس خوش عطر و طعم + تصاویر


طرز تهیه

تهیه یک خمیر پیراشکی ترد و پفدار در خانه ممکن است زمان و انرژی زیادی از شما بگیرید؛ به همین خاطر ما امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی را به شما آموزش دهیم که در مقایسه با سایر روش‌ها بسیار سریع‌تر و راحت‌تر است. برای شروع ابتدا دو عدد پیاز سفید را به صورت خلالی برش بزنید. قارچ‌ها، فلفل دلمه رنگی و هویج را خوب بشویید و آبکش کنید. سپس آن‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. یک ماهیتابه متوسط بردارید و داخل آن روغن بریزید و پیاز‌ها را داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز‌ها سرخ شوند. پس از این که پیاز‌ها کمی طلایی شدند، ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه‌ای شود.

پس از این که گوشت چرخ کرده هم سرخ شد، سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. قارچ‌های خرد شده، فلفل دلمه و هویج را نیز به تابه اضافه کنید تا همراه با بقیه مواد بپزد و کمی نرم شود. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به مقدار لازم نمک، فلفل و ادویه دلخواهتان اضافه کنید. پس از این که آب اضافی مخلوط بخار شد، جعفری‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

حالا در این مرحله باید روی یک سطح صاف را کمی آردپاشی کنید و خمیر نانوایی را روی آن سطح قرار دهید. خمیر را با دست کمی ورز دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با وردنه باز کنید تا نازک شود. هنگامی که خمیر به ضخامت مورد نظرتان رسید با قالب‌های دایره‌ای یا لبه لیوان یا پیاله، خمیر را به شکل دایره برش بزنید.

اکنون وقت پر کردن خمیر‌ها است. برای این کار حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت که آماده کردید را وسط هر دایره خمیری قرار دهید و به مقدار دلخواه روی آن پنیر پیتزا بریزید. برای بستن پیراشکی‌ها دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و با فشار دست لبه‌های خمیر را ببندید. برای مطمئن شدن از باز نشدن خمیر در هنگام سرخ کردن پیراشکی، لبه‌های خمیر را پیچ دهید. همچنین می‌توانید با چنگال لبه‌های خمیر را فشار دهید تا باز نشود. به همین ترتیب همه خمیر‌ها را از مواد پر کنید و ببندید.

یک قابلمه گود بردارید و داخل آن به مقدار لازم روغن مایع بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داخل آن گرم شود. وقتی که روغن داغ شد، پیراشکی‌ها را یکی یکی داخل قابلمه قرار دهید تا سرخ شود. پس از این که پیراشکی‌ها پف کردند و سرخ شدند، آن‌ها را با احتیاط از روغن خارج کنید و روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. پس از این که همه پیراشکی‌ها آماده شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف بگذارید سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن‌های طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی

حواستان باشد که حتما خمیر را نازک باز کنید، چون در غیر این صورت خمیر پف نمی‌کند و پخته نمی‌شود.
در هنگام سرخ کردن پیراشکی‌ها دقت کنید که روغن باید در حدی باشد که پیراشکی‌ها در آن شناور باشند.
شما می‌توانید برای تهیه مواد این غذا از سینه مرغ یا سبزیجات هم استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمسان یا چدار به جای پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.
این شام خوشمزه را می‌توانید همراه با انواع سس‌ها مثل سس رنچ یا سس برنیز میل کنید.
در صورت تمایل می‌توانید مقداری آب لیمو به مخلوط گوشت اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.