به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کاچی آرد برنج را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه:
حدود پنجاه تا هشتاد گرم (میتونید کم و زیاد کنید، تا صد گرم میشه زیاد کرد) کره یا روغن جامد رو داخل ظرف مناسب روی شعله بذارید و پنج قاشق آرد برنج مرغوب بهش اضافه کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا کمی طلایی بشه، بعد کم کم سه لیوان آب+حدود یک لیوان شکر (میتونید کمتر بریزید) +یک سوم لیوان گلاب و دو ق غ زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید تا کِرِم نرم و لطیفی مثل فرنی بدست بیاد (حتما شعله ملایم باشه و هم بزنید، میتونید مقداری عرق هل یا هل دم کرده هم اضافه کنید). کاچی رو در ظرف دلخواه بریزید و روشو تزئین کنید.
بیشتر بخوانید
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/