سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

چه کسانی صلاحیت داوطلبان ریاست‌جمهوری را احراز و رد کردند؟

اعضای شورای نگهبان، پس از ۱۰ روز بررسی، صلاحیت ۷ نفر از داوطلبان ریاست جمهوری دوره سیزدهم را تایید کردند.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  انتخابات ریاست جمهوری قرار است ۲۸ خرداد برگزار شود تا رئیس جمهور دوره سیزدهم مشخص شود.

شورای نگهبان صبح سه‌شنبه چهارم خرداد پس از ۱۰ روز بررسی اعلام کرد که صلاحیت ۷ نفر از داوطلبان ریاست‌جمهوری را تأیید و ساعاتی بعد وزارت کشور با انتشار بیانیه‌ای اسامی سعید جلیلی، محسن رضایی، سید ابراهیم رئیسی، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، علیرضا زاکانی، عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده را به عنوان نامزد‌های نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی کرد.

هم‌اکنون شورای نگهبان تا چند روز آینده همچنان در صدر سوژه‌های اصلی رسانه‌های کشور خواهد بود؛ در این گزارش نگاهی گذرا به ساختار و ترکیب اعضای کنونی این شورا خواهیم داشت.

شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد که ۶ عضو آن فقیه و ۶ عضو دیگر آن حقوقدان هستند. طبق قانون اساسی، انتصاب فق‌های شورای نگهبان برعهده رهبری است. ۶ حقوقدان را هم رئیس قوه قضائیه به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کند و در صورت رای نمایندگان به جمع اعضای شورای نگهبان اضافه می‌شوند.

اعضای شورای نگهبان چه کسانی هستند؟

۶ عضو شورای نگهبان: آیت الله احمد جنتی، آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی، آیت الله صادق آملی لاریجانی، آیت الله مهدی شب زنده‌دار، آیت الله علیرضا اعرافی، آیت الله سید احمد خاتمی.

۶ عضو حقوقدان شورای نگهبان: عباسعلی کدخدایی، سیامک ره پیک، سید فضل الله موسوی، محمد دهقان، محمد حسن صادقی مقدم و هادی طحان نظیف

زندگی‌نامه و بیوگرافی فقهای شورای نگهبان

آیت الله احمد جنتی: از دوره اول شورای نگهبان اسنفد ۱۳۵۸ به عنوان عضو فقیه این نهاد منصوب شد و از سال ۱۳۷۱ تاکنون دبیری شورا را بر عهده داشته است. آیت الله جنتی ۹۵ ساله، همزمان رئیس مجلس خبرگان است. عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز از جمله اشتغالات اوست.

آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی: در سال ۱۳۸۳ جایگزین آیت‌الله محمدحسن قدیری در شورای نگهبان شد. پس از آیت الله جنتی، قدیمی‌ترین عضو این شورا محسوب می‌شود و ۶۶ ساله است. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از سوابق مدرسی یزدی است.

آیت الله صادق آملی لاریجانی: در سال ۱۳۸۰ به عضویت شورای نگهبان درآمد و تا سال ۱۳۸۸ در این شورا حضور داشت. لاریجانی سپس به قوه قضاییه رفت و رئیس این قوه شد. در دی ماه ۱۳۹۷ و پس از درگذشت آیت‌الله محمد هاشمی شاهرودی با حکم رهبر انقلاب بار دیگر به عضویت شورای نگهبان در آمد. او عضو مجلس خبرگان رهبری در دوره سوم، چهارم و پنجم از استان مازندران بوده است.

آیت الله مهدی شب زنده‌دار: آیت الله شب زنده دار در سال ۱۳۹۲ پس از درگذشت غلامرضا رضوانی به عضویت شورای نگهبان درآمد. او مدیر موسسه و مدرسه بقیة‌الله (عج) است.

آیت الله علیرضا اعرافی: پس از رحلت مرحوم آیت الله مؤمن، عضو باسابقه شورای نگهبان، در تاریخ ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۸ با حکم رهبر معظم انقلاب به عضویت فق‌های شورای نگهبان منصوب شد. او متولد سال ۱۳۳۸ در میبد است. آیت الله اعرافی اکنون مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور را نیز برعهده دارد و پیش از این مدیریت جامعه المصطفی را برعهده داشت.

آیت الله سید احمد خاتمی: امام جمعه موقت تهران در تاریخ یازدهم آبان ۱۳۹۹جایگزین آیت الله یزدی شد. آیت الله یزدی، به دلیل عوارض جسمی و کهولت سن از عضویت شورای نگهبان استعفا داد و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حکمی، آیت الله سید احمد خاتمی را به عضویت شورای نگهبان منصوب کردند. آیت الله خاتمی متولد ۱۳۳۹ است و سابقه عضویت در هیات رئیسه مجلس خبرگان، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، دارد.

زندگی‌نامه و بیوگرافی اعضای حقوقدان شورای نگهبان

عباسعلی کدخدایی: قدیمی‌ترین عضو حقوقدان شورای نگهبان ایران که از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۲ عضو این شورا بود. آقای کدخدایی مجددا از سال ۱۳۹۵ و با رای مجلس دهم به شورای نگهبان بازگشت و سمت سخنگویی این شورا را برعهده دارد. استاد دانشگاه تهران، قائم مقام دبیری شورای نگهبان، معاون اجرایی و امور انتخاباتی شورای نگهبان و سخنگویی شورای نگهبان از فعالیت‌های کدخدایی بوده است.

سیامک ره‌پیک: ره‌پیک در حال حاضر قائم مقام دبیری شورای نگهبان است. ابتدا درسال ۱۳۸۹ با معرفی آیت‌الله آملی لاریجانی (رئیس وقت قوه قضاییه) به عضویت در این شورا درآمد و سپس در مرداد سال ۱۳۹۷ و پس از درگذشت محمدرضا علیزاده بار دیگر برای پیوستن به این شورا معرفی و انتخاب شد.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای‌نگهبان، رئیس پژوهشکده شورای نگهبان، رئیس دانشگاه علوم قضایی و ... از سوابق آقای ره‌پیک است.

سید فضل‌الله موسوی: در سال ۱۳۹۵ و با معرفی آیت‌الله آملی لاریجانی به عضویت شورای نگهبان در آمد. او پیش‌تر نماینده مجلس هفتم بود و استاد دانشگاه تهران، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، مدیر گروه حقوق عمومی و بین الملل دانشگاه تهران، بوده است.

محمد دهقان: در سال ۱۳۹۸ با معرفی رئیس وقت قوه قضاییه به عضویت شورای نگهبان درآمد و موفق شد ۲۳۰ رای مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی را کسب کند. دهقان در دوره‌های هفتم و هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم حوزه انتخاباتی چناران و طرقبه شاندیز بوده و در دوره دهم نیز به نمایندگی همین حوزه انتخاب شد.

محمد حسن صادقی مقدم: در تیر ماه ۱۳۹۸ با معرفی رئیس وقت قوه قضاییه با کسب ۱۸۱ رای از مجلس شورای اسلامی به شورای نگهبان راه یافت. صادقی‌مقدم، رئیس پیشین دانشکده وزارت اطلاعات، هم‌اکنون به عنوان مشاور عالی دبیر شورای نگهبان فعالیت می‌کند و استاد حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است.

هادی طحان نظیف: در تیرماه ۱۳۹۸ با معرفی رئیس وقت قوه قضاییه با کسب رای مثبت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان جوان‌ترین عضو حقوق دان شورای نگهبان (متولد ۱۳۶۱) انتخاب شد. طحان‌نظیف عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع)، معاونت آموزشی دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع)، دبیر جلسات شورای نگهبان، مشاور معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و عضو مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان است.

محمد صادق‌تبار

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۳۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
درود بر تمام مردان خدا
ناشناس
۱۹:۳۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
* مسئله اینجاست
که ماایرانی ها عادت داریم وظایف خودمون رو رها می کنیم ، توی کار داوری دخالت می کنیم و وقت رو تلف می کنیم
* مثل اون فوتبالی که بازیکن ها متاسفانه ""طبق عادت اشتباه "" دنبال اعتراض به داور بودن... که یهویی گل خوردیم!

انشالله
انتخاب با بصیرت
ناشناس
۱۶:۰۷ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
4تا تندرو
ناشناس
۱۱:۵۵ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
قابل توجه عزیزانی که انتقاد به رد صلاحیت ها دارند انتخاب رئیس جمهور در بیشتر دوره ها با خوش بینی شورای نگهبان به بیراهه رفته تشکر که این بار دقت بیشتری اعمال شد هم وطن لطفاً دقت کنید تک تک رد صلاحیت ها را در نظر بگیرید اکثراً نمره منفی دارند
ناشناس
۱۹:۲۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
فقط جلیلیییییی
ناشناس
۱۹:۲۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
احمدی نژاد و سعید رد شد تا تمام رقبای فرد مورد نظرشون رو حذف کنند
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
اونهایی که شما مدنظرته رقیب محسوب نمی شدند. طبق نظرسنجی های خودشون کمتر از 9درصد مردم حاضر بودند بهشون رای بدن. اما حالا براشون عزای عمومی راه انداختن تا ضعف و حقارتشون را پشت اون پنهان کنند
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
این بود تنوع ای که ازش دم میزدید؟
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
#رای دادن
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
من رای میدهم
ناشناس
۱۸:۲۸ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مسئولیت شناسی و قانون مداری، خواست وجدانی عقل و شرع است
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
زنده باد ایران
ناشناس
۱۸:۱۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
من در انتخابات شرکت می کنم به چند دلیل :
۱. دشمن به دنبال رای ندادن من است پس من در زمین دشمن بازی نمیکنم
۲.انتخابات ایران شاید تنها انتخاباتی باشه که آمریکا و اسرائیل ان را به جد دنبال کنن بنابراین من با رای دادنم آن ها را یک بار دیگر ناامید میکنم
۳.رای دادن یک وظیفه ی شرعی است که بر دوش من است . یکی از دلایل انقلاب حق رایی است که امروز هر ایرانی در اختیار دارد بنابراین برای پاسداری از خون شهیدان من رای میدهم و چه چیز مهم تر از این
ناشناس
۲۱:۴۸ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
من رای نمیدهم به چند دلیل
1-رای نمیدهم چون دشمن کاری به رای دادن من وتو ندارد
2- رای نمیدهم ودنبال کردن امریکا واسرائیل وهرکسی میخاد دنبال کند بکند
3- رای نمیدهم چون وظیفه شرعی من حکم میکند به کشور وملت خیانت نکنم وتاالان رای دادیم کاری درحق ملت صورت ندادند بجز فقروفلاکت
من برای پاسداری ازنسل اینده وحرمت دین ومعصومین ع رای نمیدهم
ناشناس
۱۹:۵۳ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
چه جوری با رای ندادن پاسداری می کنی؟!!
خنده دارین. با معکوس کردن افعال، منطقش معکوس نمیشه ها. شما اگر نسلی داشته باشی برای ساختن آینده اش تلاش می کنی نه اینکه بشینی تو خونه. اگر اعتقادی داشته برای تقویتش تلاش می کنی نه برای منزوی نشون دادنش. کسی که حداقل یکی از اینها را داشته باشه حتما شرکت می کنه
حمیدی فر
۰۰:۳۲ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
البته هر کس در قبال اعمال کاندیدای که به او رای میده جوابگوست.
پبدنی بختیاری از زاگرس مرکزی
۱۷:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
به خدا همه مسولیم،مسول خون شهدا،مسول اسلام،مسول مردم نجیب و زحمتکش و صبور ایران ،مسول حال ،مسول آیندگان ،مسول عمر و وقت مردم.
این انتخاب‌ها تا کنون دردی از مردم ما دوا نکرد و آنطوری که باید در این کشور نخبه پروری و گزینش نشد.
ما ایرانی در حد پنج کشور برتر و سرور و نخست جهان میخواهیم.
شرم و لعن و نفرین بر آنهایی که توان کف کف را برای این کشور محاسبه کنند.
ایران نیازمند مردانی بزرگ و با برنامه و تلاشگر و مردمانی پویا و کوشاست.
فرزند زاگرس مرکزی
۱۷:۴۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
هر که نامزد ریس جمهوری میشود حتما باید تعهد و قول بدهد که ایران را جزو چند کشور پیشرو و برتر جهان در اقتصاد و دانش سازد.
تاکید میکنم جزو چند کشور اول.
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
چی شد
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
یکی بیاد توضیح بده این اعضا رو چه کسی واجد شرایط کرده برای تشخیص صلاحیت نامزدها
ناشناس
۱۶:۴۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
باید قانون اساسی درباره شورای نگهبان بازنگری بشه و افشا علت رد صلاحیت از طرف شورای نگهبان به اطلاع عموم مردم برسه و شورای نگهبان هم مستقیما از طرف مردم انتخاب بشن و هر 4 سال یکبار فقط یک نفر بتونه سمت شورای نگهبان رو بگیره اینجوری باند بازی ها تموم میشه
ناشناس
۱۸:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
قانون اساسی نیاز به اصلاح اساسی دارد
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
درسته
ناشناس
۱۹:۰۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
عناصر شدیدا"وسواسی می توانند در پوشش :نظم وانظباط ودقت ومو شکافی و....همان کاری را بکنند که اکبر خرمدین کرد زیرا آنها برای سینه خود کار می کنند نه اسلام ومسلمین !!!
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مردم تو همه ی انتخابات ها دو دسته اند و باهم دعوا دارن. همین مونده یه بارم سر شورای نگهبان بیفتیم به جون همدیگه
ناشناس
۱۱:۴۱ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
اگه قرار باشه شورای نگهبان هم انتخاب شوند اول بی ثباتی است
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
همچین به رد صلاحیت ها معترض اند انگار یادمون رفته
لاریجانی که ۱۲ سال مسئول قانون گذاری بود و همین جهانگیری تا الانشم مسئول اجرایی است
اینا باید پاسخگو باشند تا اینکه معترض باشند
ناشناس
۱۷:۰۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
والا
ناشناس
۱۸:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
چرا چهارسال پیش جهانگیری صلاحیتش احراز شد؟
ناشناس
۱۱:۵۵ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
چهار سال پیش خرابکاری های الانو نداشت
قطعا وقتی سال ۹۶ جهانگیری تایید صلاحیت شد رئیسی نبود تا دست فساد ارزی داداش جهانگیری را رو کنه و امسال رد صلاحیت بشه
به این دلیل جهانگیری ۹۶ تایید و ۱۴۰۰ رد صلاحیت شد
البته که قانون اجازه اعلام دلیل رد صلاحیت رو به شورای نگهبان نامیده و الا فساد های دیگه هم داره
mahyar
۱۵:۴۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
جالبه که همرو لاریجانی معرفی کرده به شورای نگهبان بعد برادر خودش رد صلاحیت شده
ناشناس
۱۴:۲۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
بین خودمون باشه از اعماق وجودم به شغل شون حسودی م میشه. مخصوصا شغل کدخدایی
خیلی شغل خوبی دارن
خوش بحالشون.

ناشناس
۱۷:۴۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آفرین ،با مرام
سید
۱۴:۱۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
می ترسم خدای نکرده
یه روزی زبانم لال
صادق لاریجانی
رئیس شورای نگهبان شه
ناشناس
۱۴:۱۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آمریکا رو خوشحال کردن با این رد صلاحیتاشون
علی
۱۳:۲۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مردم کجای سیاست این حکومت قرار دارد؟!!
ناشناس
۱۴:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
از بالا تا پایین رو مردم انتخاب میکنن
ناشناس
۱۵:۴۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
دوست عزیزی که میگی از بالا تا پایین رو مردم انتخاب میکنن من الان میخوام سعیدمحمد رو انتخاب کنم. چیکار باید بکنم؟
ناشناس
۱۶:۱۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
رای غیرمستقیم به درد جرز لای دیوار میخوره برادر، مهم رای مستقیم مردمه که به جز رئیس‌جمهور و مجلس هیچ نهاد دیگه‌ای با رای مستقیم انتخاب نمیشه، تازه این رای‌ها هم فقط به افراد تایید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان قابل داده شدنه وگرنه مردم نمیتونن تعیین کنن که مثلاً سعید محمد یا احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بشن.
ناشناس
۱۷:۵۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
همان قانونی که مردم انتخاب کردند سعید محمد را انتخاب نکرد
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
دوست عزیز که انتخابت سعید محمد است لطفاً کمی بصیرت. انشاالله در ریاست جمهوری رییسی محمد وامثال او در رآس قرار گرفته وتحول را شاهد هستیم
ناشناس
۱۲:۰۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مطمعنی متولد ۶۱؟
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مطمئناً
اگر منظور آسوده خاطر بودن و اطمینان است مطمئن درست است.
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اینها را چه کسی انتخاب میکنه؟اگه دقیق گزینش بشن خود همینها صلاحیت این شغل را ندارند.
ناشناس
۱۷:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
از اینها بهتر نداریم به صورت غیر مستقیم توسط مردم انتخاب میشوند رهبر که توسط خبرگانی که مردم انتخاب کرده اند انتخاب می شود و رهبر که با رای غیر مستقیم مردم انتخاب شده شش فقیه را انتخاب میکند و شش نفر دیگر هم با معرفی رییس قضاییه به نماییندگان ملت معرفی می شوند تا انتخاب شوند.
ناشناس
۱۰:۵۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
خیلی جالبه تمام این حقوق دانها با معرفی لاریجانی بوده اند
الان خودش هم کنارشون هست
کامبیز
۱۰:۳۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
تصمیم قاطع و شجاعانه شورای نگهبان واقعا ستودنی است
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آیا بیماران شدید وسواسی می توانند در حکومت ها رخنه کنند ؟!
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اینها خار چشم دشمنان داخلی و خارجی هستن. ما از تصمیم انقلابی و شجاعانه شورای محترم نگهبان دفاع میکنیم.
نا شناس
۱۵:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
واقعا شرم اور که رای منفی رو قفل کردید
شرم بر شما
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
موافقم
منصور
۱۰:۱۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
حق انتخابی برای کسی نگذاشتن ؟؟ فقط یه نفر
ناشناس
۱۱:۳۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
سلام دوست عزیز .من خودم یکی از طرفداران پر وپا قرص احمدی نژاد هستم.و وکیل دادگستری هستم . من تک تک رد صلاحیت شده ها رو بررسی و انالیز کردم.به این نتیجه رسیدم که نمره شورای نگهبان بیست میشه.
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اشتباه مثبت دادم
ناشناس
۱۴:۳۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
عادت کردیم پرسپولیس یااستقلال؟؟اصول گرا یااصلاح طلب؟؟ همیشه دوجریان و حزب.واسه همینه که اوضاع بهترنمیشه
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
ربطی به استقلال پرسپولیس یا اصولگرا اصلاح‌طلب نداره، حداقل لاریجانی یا احمدی‌نژاد که اصولگران رو تایید میکردن حداقل رای مردم تاثیری میذاشت، الان که همه چیز معلومه دلیلی نداره رای بدیم.
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
معلوم است که برای ریاست جمهوری رییسی هیچ برنامه ای نداشتند و یهویی وارد عرصه ریاست جمهوری شده بود .
البته شنیدم که 200 صفحه برنامه را در عرض 1 روز درست کردند و به افراد مختلف دادند .
خیلی جالب است .
پس این همه کارکرد در طول یکسال و نیم ، برای تصاحب ریاست جمهوری بود و بس .
شوآف بود .
reza
۰۹:۲۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
ما ک نمیدونیم شما بگید رییس وقت قوه قضاییه کی بوده اون سه نفر رو معرفی کرده
ناشناس
۱۰:۱۸ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آملی لاریجانی
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
نمیدونم
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اینا که چوپانیم از دستشون برنمیاد اونوقت شدن وکیل مدافع مردم !
اینا خودشون اصلا صلاحیت دارن که صلاحت دیگرانو احراز کنن !؟
اصلا چه کسی صلاحیت خود اینارو تایید کرده !؟
زنده باد دکتر احمدی نژاد
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
این نظر از سر سطحی نگری و مایه تأسف است
milad
۰۹:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
دم از جوانگرايي ميزنيم اما يك فرد ٩٥ ساله تصميمات رو ميگيره. استفاده از افراد با تجربه خوبه اما اينكه فقط اينا باشند ميتونه انگيزه جوانان رو ويران كنه
ناشناس
۰۹:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
درصد بالایی از اینها باید تست روانشناسی بدن
حسام
۰۹:۰۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
ما از تصمیم عادلانه و قانونمندانه شورای محترم نگهبان تشکر میکنیم
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
چنتا از دوستان پیشنیشون لک زده. راهکار استفاده از مهر سنگی به جای مهر گلی است. چون گل خاصیت جذب داره و عرق رو جذب میکنه و بدنبالش میکروبها و قارچها رو به خود میگیره و باعث لک زدن پوست میشه. بهداشت در دین اسلام هم آورده شده.
لر
۰۹:۲۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
درست فرمودی اونا پیشانیشون لک زده برخیا هم جگر و زبانشان بخاطر مصرف یه چیزایی لک زده ولی پیشونی لک بزنه بهتره تا جگر و زبان
سیّد
۰۳:۵۲ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
اینها لک نیست...پینه هست و در اثر سجده طولانی بوجود اومده...ضمنا در اسلام غیر از نطافت خیلی چیزهای دیگه هم هست...مثلا نگه داشتن حرمت مومن...
ناشناس
۰۸:۵۸ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
زنده باد شورای نگهبان
ناشناس
۱۱:۱۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
احسنت
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آفرین به خودمان
ناشناس
۰۸:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اکبری باید عضو خبرگان و نگهبان باشه
ناشناس
۰۸:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
همون که لاریجانی رو رد کردن کار بسیاری درستی بود وقتی تمام کس و کارش همه انگلیس و آمریکا و کانادا هستن چرا باید از ایران بکنه بده اونور؟
ل
۱۳:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
هرچند احتمال اشتباه از انسان در ار مرجعی وجود دارد اما بحق باید گفت شورای نگهبان در این مرحله صد درصد درست و صحیح عمل کرده و نمیشه ازش ایراد گرفت
ناشناس
۲۱:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
چه ربطی داشت
ناشناس
۰۸:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
پس حجت بر کسانی که می گفتند حقوقدانهای شورای نگهبان را آقای رئیسی انتخاب کرده اند، تمام شد. با این حساب 3 نفر از آنها توسط آقای آملی لاریجانی معرفی شده اند و 3 نقر توسط آیت الله رئیسی. یک نکته جالب توجه اعتماد ایشان به آقای هادی نظیف هست که متولد 1361 هستند.
ناشناس
۰۸:۵۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
رهبر از کی تایید گرفته که خودش انتصاب میکنه بقیه رو؟
رهبر خودش تایید شده کیه؟
تا کی قراره رهبر باشه
ناشناس
۱۷:۱۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اشتباه مثبت دادم رهبری را مجلس خبرگان تعیین میکنه رهبری هیچ دخالتی دراحرازصلاحیتها نداشته
ناشناس
۱۸:۰۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
جواب ۱:قانون
جواب ۲:قانون
جواب ۳ :تازمانی که قانون بهش اجازه بدهد .
فکر کردید اولین کسی که این سوالات به ذهنش خطور میکند شمایید . نه دایی خیلی روی این موضوعات بحث شده کتاب نوشته شده صاحب نظر ها و کارشناسها بحث کردند .
آروین
۲۰:۳۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
با درود : نظر بنده اینه که اگه رای مردم ملاک هستش، دیگه نظارت استصوابی نباید باشه
ناشناس
۲۱:۴۹ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
پروفسور، اگه یه کم مطالعه و اطلاعات داشتی این سوال های مسخره رو نمی‌پرسیدی. اعضای مجلس خبرگان منتخب مردم هستن
ناشناس
۲۱:۵۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
چی
ناشناس
۰۸:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
خوب کسانی که رای می دهند هم باید یا فقه خونده باشند یا حقوق
ناشناس
۱۸:۰۸ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
پس هر کسی هم نماز میخواند یا باید امام باشد یا پیغمبر .
آی کیو
ناشناس
۰۷:۵۵ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
همش فرمایشی!!!
ناشناس
۰۷:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
ایت الله صادق لاریجانی ... با توجه به نامه ای که نوشته ...عادل نیست و باید جایگزین شود....
عدالت
۱۲:۴۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
کاش یک کم فکر میکردید . و خودتونو مدیون ملت بیچاره نمیکردید
جابر
۰۷:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
مجلس خفتگان ...
ناشناس
۰۷:۲۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
سرپل صراط منتظر یک یکشون هستم
ناشناس
۲۱:۵۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
منتظر باش. خخخخخ
ولی شاید اونا رو زود تر از خودت اونجا حاضر ببینی. اینو فراموش نکن
مهدی
۰۷:۲۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
نگهبان اسنفد -منظور اسفند است؟