سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آسیب‌های بیش‌فعالی در بزرگسالان

علائم بیش‌فعالی در بزرگسالی معمولا از همان دوران کودکی آغاز و تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زمانی که صحبت از بیش‌فعالی می‌شود بیشتر افراد فکر می‌کنند که این مورد محدود به دوران کودکی است در حالی که اصلا اینگونه نیست و بیش فعالی و کم توجهی در بزرگسالان نیز دیده می‌شود اما نشانه‌های آن ریشه در دوران کودکی فرد دارد و برای بیشتر افراد، اختلال بیش‌فعالی بزرگسالان مشکلات بسیار بزرگی را ایجاد می کند.

بیش فعالی نوعی اختلال روانی است که شامل ترکیبی از مشکلات مداوم از قبیل اختلال نقص توجه، بیش‌فعالی و رفتار مداخله ای است که می تواند به روابط ناپایدار، عملکرد ضعیف، اعتماد به نفس پایین و دیگر مشکلات منجر شود.

علائم بیش‌فعالی در بزرگسالی معمولا از همان دوران کودکی آغاز و تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند و در بعضی موارد بیش‌فعالی تا زمانی که فرد هنوز کودک است تشخیص داده می‌شود.

علائم بیش فعالی بزرگسالان ممکن است مانند علائم بیش‌فعالی کودکان نباشد و در بزرگسالان علائم بیش فعالی ممکن است کاهش یابد، اما با مشکلات نقص توجه همراه بوده و ادامه داشته باشد.

مستوره صداقت روانشناس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره اظهار کرد: بیش فعالی اختلالی است که مربوط به دوران کودکی می‌شود و علائم مختلفی هم دارد مانند اینکه کودک علاوه بر فعالیت بیش از حد و عدم تمرکز، تخریبگری نوع حاد دارد، برخی فقط دچار مشکل فعالیت بیش از حد بوده و برخی نیز دچار عدم تمرکز هستند که از طریق دارو یا بازی درمانی می‌توان طیف‌های مختلف را درمان کرد.

وی با اشاره به عدم تشخیص بیش‌ فعالی کودکان از جانب والدین، ادامه داد: خانواده با فرض اینکه کودک فقط شلوغ بوده، شروع به تخریب شخصیت آن می‌کنند و کودک با تمام این مشکلات وارد مدرسه می‌شود و در بعضی مواقع معلم‌ها این موضوع را تشخیص داده و به روانشناس ارجاع می‌دهند، اما در برخی اوقات این موضوع در کودک شناسایی نمی‌شود و معلم هم آن را به عنوان دانش‌آموز شلوغ شناخته و بدون درک کافی از شرایط کودک شروع به تخریب شخصیت آن می‌کند.

صداقت تصریح کرد: کودک با همین ویژگی‌ها به دوران نوجوانی رسیده و تبدیل به بزهکار می‌‌شود، یعنی( دزدی‌های کوچک، خرابکاری،اعتیاد به مواد مخدر و...) تمایل پیدا می‌کنند که اصطلاحا گفته می‌شود که نوجوان دچار اختلال نوع حاد سلوک شده است.

وی افزود: فرد اگر در سنین بزرگسالی دچار اختلال سلوک هم نشود، این بیش‌ فعالی سبب بی‌بند و باری‌های جنسی، بلاتکلیفی، عدم تمرکز در کار( تغییر مدام شغل) و یا بی ثباتی کافی در زندگی می‌شود.

صداقت گفت: اگر مشکلات بیش‌ فعالی در فرد افزایش پیدا کند، در بعضی موارد ممکن است مداخلات روانشناسی و در برخی مواقع مداخلات روانپزشکی در درمان فرد موثر باشد. این امر مهم است که از دوران کودکی درمان شروع شود و به بزرگسالی نرسد. بیش‌فعالی انرژی زیادی است که در درون فرد جمع شده و توصیه می‌شود افراد با فعالیت‌های ورزشی انس بگیرند، چرا که کمک می‌کند به لحاظ هیجانی و درونی آرام‌تر باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: بیش فعالی ، بزرگسالی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.