سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن‌های تهیه ترشی قارچ خوشمزه در منزل

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه ترشی قارچ آشنا کنیم.

برای طرز تهیه ترشی قارچ به مواد زیر نیاز داریم:
 قارچ ریز ۱ کیلو
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای نارنجی ۱ عدد
ادویه شامل زنجبیل، جوز هندی، فلفل سیاه ۱ قاشق سوپخوری
سرکه سفید و نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیاز پلوی اردبیلی و املت فرانسوی تا مرغ وحشی خوشمزه و اصیل شمالی + تصاویر


طرز تهیه

برای تهیه‌ی ترشی قارچ، باید از قارچ‌های دکمه‌ای ریز استفاده کنید. آن‌ها را بشورید و بگذارید آب آن‌ها خارج شود. سرکه را به همراه ادویه‌جات حدود یک ربع بجوشانید و سپس از صافی رد کنید. قارچ‌ها را داخل ظروف شیشه‌ای بریزید و سرکه صاف شده را تا لب آن پر کنید. درب ظروف را محکم ببندید و آن‌ها را به مدت ۲ هفته در جای خنک نگهداری کنید.

نکات مهم در خصوص تهیه‌ی ترشی قارچ:

از قارچ‌های کوچک و سفید استفاده کنید.

بعد از شستن قارچ، حتما بگذارید آب آن کشیده شود. در غیر این صورت ممکن است ترشی کپک بزند.

می‌توانید قارچ‌ها را هم به صورت درسته و هم حلقه‌ای استفاده کنید.

می‌توانید در صورت تمایل مقداری ذرت و زیتون به این ترشی اضافه کنید. همچنین اضافه کردن گوجه و مقدار کمی رب انار، طعم خوبی به ترشی می‌دهد.

از ظروف شیشه‌ای استریل شده و درب دار برای تهیه‌ی این ترشی استفاده کنید. قبل از ریختن مواد داخل ظروف، از خشک بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

به این نکته توجه کنید که این ترشی را نمی‌توان بیش از ۳ هفته نگهداری کرد؛ بنابراین هر‌مرتبه به مقدار کمی درست کنید.

منبع: اکالا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.