سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیلی فرایزر مکزیکی تند و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه چیلی فرایزر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه چیلی فرایزر را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

لوبیا پخته یا کنسرو نصف پیمانه
گوشت گوساله چرخ شده
سیر ریز شده:٢حبه
پیاز خرد شده:٢پیمانه
جعفری خرد شده:یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ٢٠٠گرم
روغن زیتون
فلفل قرمز یا سبز تند خرد شده:یک عدد
نمک:به مقدار لازم
شکر:یک قاشق چایخوری
برگ گشنیز
پودر فلفل چیلی:١تا٢قاشق


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط، پیاز و سیر را در ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون سرخ می‌کنیم تا شفاف شوند.

پیاز‌ها را به یک سمت تابه انتقال می‌دهیم، شعله را زیاد می‌کنیم و گوشت را در سمت دیگر تابه می‌پزیم تا قهوه‌ای شود (اگر ماهیتابه تان به قدر کافی بزرگ نیست، از دو تابه کوچک برای سرخ کردن گوشت و پیاز استفاده کنید).

پودر چیلی را در موقع پخت گوشت به آن اضافه می‌کنیم. با یک قاشق سوپخوری شروع می‌کنیم و اگر نیاز است مقدار تندی غذا را با چیلی بیشتر می‌کنیم.

پیاز و سیر را هم می‌ریزیم. جعفری خرد شده را اضافه کرده. گوجه را اضافه می‌کنیم. سپس فلفل قرمز یا سبز تند را می‌ریزیم. ١ قاشق چایخوری نمک را اضافه می‌کنیم. ۱ قاشق چایخوری شکر را هم اصافه کنید تا ترشی گوجه‌ها را خنثی کند.

لوبیا رو اضافه کرده از اون طرف سیب زمینی‌ها رو کاملا سرخ کرده با نمک و پودر سیر مزه دار کنید و این خوراک جیلی رو روی سیب زمینی‌ها بریزید و نوش جان کنید.

نکته:

می‌تونید از پنیر چدار یا دیپ سالسا یا سس پنیر ناچو برای تکمیل مزه این خوراک استفاده کنید که بی نظیره من از سس پنیر ناچو استفاده کردم.
خوراک چیلی جزو غذای ملل و مکزیکی است.
می‌تونید از فلفل‌های هالوپینو برای داشتن تندی بیشتر استفاده کنید.

منبع:مجله ژولیت

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.