سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یاکیتوری یک کباب خوشمزه ژاپنی

در گزارش زیر طرز تهیه یاکیتوری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده ۸۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مایونز نصف فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری
کره به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.

بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ‌ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.

در همین حین مایونز و سس خردل و مقداری کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با برس روی سیخ‌های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.

نوش جان

منبع:مجله ژولیت

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۳۱ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
دیدنش و مطالب این صفحه به من حس خوبی داد.
ناشناس
۲۱:۵۹ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
غذا فقط نیمرو این غذاها سوسول بازیه