سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ لوبیا سیاه

در مطلب زیر طرز تهیه سوپ لوبیا سیاه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ لوبیا سیاه یک غذای گیاهی سرشار از پروتئینه که می‌تونین در صورت عدم علاقه به محصولات دامی یا عدم دسترسی به مواد گیاهی تشکیل‌دهنده، اون رو با آب مرغ و خامه‌ترش نیز تهیه کنین. شما می‌تونین از این غذا به‌عنوان میون وعده، نهار یا شام لذت ببرین.

مواد لازم:

 ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
 ۱ عدد پیاز
 ۱ حبه سیر
 ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
 ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی
 ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
 ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
 ۱ عدد فلفل قرمز (خرد شده)
 ۴ فنجان لوبیا سیاه (پخته شده)
 ۲ عدد گوجه فرنگی (خرد شده)
 ۴ فنجان سبزی یا آب مرغ (از آب هم می‌تونید استفاده کنید)
 ۱ عدد آووکادو (ورقه شده)
 ۱ عدد لیمو ترش
 ۱ مشت استریپس ذرت مکزیکی
 خامه ترش (بدون لبنیات یا عادی)


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:

قابلمه رو روی شعله متوسط قرار داده، پیاز، سیر و فلفل قرمز رو در روغن زیتون به مدت ۳-۵ دقیقه تفت بدین تا اندکی نرم‌تر بشه. ۱/۴ فنجان آب یا آب‌گوشت رو به‌آرامی به قابلمه اضافه کنین.
اندکی زیره، ارگانو (پونه کوهی)، فلفل دودی و نمک رو به سبزیجات اضافه کرده و به‌آرامی به مدت دو دقیقه حرارت بدین.
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی و باقی آب یا آب‌گوشت رو به ترکیب اضافه کنین. حرارت اجاق رو کاهش داده و اجازه بدین به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی شعله باقی بمونه.
با استفاده از یک مخلوط کن، در حدود یک‌چهارم یا نصف سوپ رو پوره کرده و باقیمونده آب‌گوشت رو بهش اضافه کنین.
از آب‌لیمو، ورقه‌های آووکادو، نان ذرت مکزیکی و خامه‌ترش برای تزئین و طعم دهی به آن استفاده کنین.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
ما اووکادو نداریم ، نمیشه بجاش بادمجون بریزیم؟