به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی سرخ کرده یکی از پیش غذاهای مورد علاقه مردم در سراسر جهان است. این بار سیب زمینی سرخ کرده را به سبک لاتین و با یک سس مخصوص درست کنید.
مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده به سبک لاتین
سیب زمینی خلالی: ۴ تا ۵ عدد
هات داگ: ۴ عدد
روغن و نمک برای سرخ کردن: مقداری
مواد لازم برای سس مخصوص
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز سفید خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
روغن افتابگردان: ۴/۳ تا ۱ فنجان
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۸ عدد
نمک: مقداری
فلفل قرمز چیلی: ۲ عدد خرد شده و بدون دانه
سس قرمز تند: مقداری
سبزی معطر مانند گشنیز: مقداری خرد شده
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پاستل گوشت و پنیر و پلوی علی پاشا تا سیب زمینی کبابی با سس قارچ + تصاویر
طرز تهیه:
شیر، تخم مرغ، پیاز خرد شده (نصف مقدار)، آب لیموی تازه (نصف مقدار)، گوجه فرنگی (نصف مقدار)، روغن آفتابگردان، سس قرمز تند و فلفل قرمز چیلی را درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.
مقداری نمک به آن اضافه کنید.
سیب زمینیها خلالی خرد شده را درون آب خیس کرده و درون روغن کاملا سرخ کنید.
مرحله سوم درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به سبک لاتین
مرحله سوم درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به سبک لاتین، سیب زمینی سرخ کرده به سبک لاتین
سس آماده شده را درون لیوانها بریزید.
سیب زمینیهای سرخ شده را درون لیوانها کاملا درون سس قرار دهید.
هات داگها را روی سیب زمینیها قرار دهید.
آبلیموی تازه، نصف پیازها و گوجه فرنگیهای باقی مانده، را با هم مخلوط کنید. مقداری سبزیهای معطر مانند گشنیز خرد شده را روی مخلوط گوجه و پیاز ریخته و با کمی نمک طعم دار کنید.
این مخلوط را روی سیب زمینیها قرار دهید.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/