سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دلمه برگ مو با تن ماهی؛ یک دلمه‌ی متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه دلمه برگ مو با تن ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه دلمه برگ مو با تن ماهی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

برگ مو به مقدار لازم
تن ماهی یک قوطی
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
جعفری نصف فنجان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاستل گوشت و پنیر و پلوی علی پاشا تا سیب زمینی کبابی با سس قارچ + تصاویر


طرز تهیه

پیاز را خرد کرده کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر خرد شده را به پیاز افزوده وکمی تفت دهید. تن ماهی را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس آن را خوب خرد کنید. پیاز و سیر تفت داده شده و آبلیمو را با تن ماهی مخلوط کنید. روی یکی از برگ مو‌ها از مواد بریزید سپس آن را بپیچید. سایر برگ مو‌ها را نیز به همین ترتیب آماده کنید. با استفاده از فرچه سطح برگ مو‌ها را به روغن زیتون آغشته کنید. دلمه را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد داخل طبقه وسط فر (که از قبل گرم کرده اید) قرار دهید. برای تزئین می‌توانید از گوجه فرنگی خرد شده و جعفری استفاده نمایید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مستانه
۱۲:۲۷ ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
آحه تن هماهی رو با برگ بخوریم حالم بهم خورد کی بوده اینو گفته
ناشناس
۱۸:۲۱ ۰۲ خرداد ۱۴۰۰
وای مونده بودم تن ماهی رو چجوری دور بریزم معلوم نشه( آخه دلمه ی تن ماهی)؟!