سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خجسته‌پور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

فضای مشارکت انتخابات ۱۴۰۰ به صورت حداکثری خواهد بود / اگر کسی توانایی داشته باشد نیازی به نامزد پوششی نیست

فعال سیاسی اصولگرا درباره انتخابات ۱۴۰۰ توضیح داد.

علیرضا خجسته‌پور قائم مقام حزب جامعه اسلامی مهندسین در گفت وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی ادعا‌های مطرح شده مبنی بر اینکه محمدرضا باهنر رئیس ستاد انتخاباتی علی لاریجانی خواهد بود، گفت: خبرگزاری مهر در یک اقدام غیر حرفه‌ای خبری را منتشر کرد مبنی براینکه باهنر رئیس ستاد علی لاریجانی است در حالی که این خبر به هیچ عنوان صحت نداشت.

او ادامه  داشت: در چند نکته باید تاکید کرد اینکه بر اساس مشی رهبر معظم انقلاب هرآنچه که به پرشور کردن انتخابات و حضور حداکثری مردم کمک کند ارزشمند است و نباید برخوردارد‌های عجیب از خود نشان داد، اما درباره جامعه اسلامی مهندسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری که آقای باهنر مسئول آن ها است بار‌ها تاکید شده که فعالیت هایشان ذیل شورای وحدت اصولگرایان خواهد بود و باهنر هم در این سال‌ها نشان داده که همواره تشکیلاتی رفتار می‌کند.

خجسته‌پور درباره آرایش انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: البته زمانی می‌شود صحنه انتخابات را تحلیل کرد که نتایج تایید صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان اعلام شود و معلوم شود که چه افرادی در فضای رقابتی باقی خواهند ماند؛ اما آنچه تا الان در فضای رقابتی به چشم می‌خورد این است که رقابت شدیدی بین آیت الله رئیسی و علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهد بود.

قائم مقام حزب جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: معتقدم که این فضای ایجاد شده ما را به سمت مشارکت حداکثری سوق خواهد داد. در فضای مجازی هم مردم استقبال خوبی نشان داده‌اند و انشالله در زمان مناظرات هم این فضا ادامه خواهد داشت. در مجموع شاید الان پیش بینی برنده قطعی زود باشد. اما آنچه که در نظر سنجی‌ها تا الان مشخص است این است که رئیسی با اختلاف بسیاری نسبت به سایر نامزد‌ها در صدر قرار دارد.

فعال اصولگرا گفت: واضح است که دولت یازدهم و دوازدهم دولت موفقی نبود و نتوانست انتظارات مردم را برآورده کند، بنابراین به نظر نمی‌رسد که نامزد‌های منصوب به دولت بتوانند از شانس بالایی برخوردار باشند.

او درباره نامزد‌های پوششی هم بیان کرد: من با اینکه کسی نقش یک نامزد پوششی را در انتخابات بازی کند چندان موافق نیستم و به نظر می‌رسد شان مردمی که می خواهند شاهد رقابت باشند بالاتر از این است که کاندیدای پوششی وجود داشته باشد؛ البته در سال ۹۶ یک فردی به طور رسمی نقش یک نامزد پوششی را بازی می‌کرد، اما در این انتخابات کسی اعلام نکرده که رسما نامزد پوششی خواهد بود.

خجسته‌پور  افزود: هر فردی اگر توانایی خاصی دارد باید آن را به کار بگیرد نه اینکه از توان سایر نامزد‌ها استفاده کند؛ در کشور‌های دیگر هم چنین موردی را شاهد نبودیم؛ برای مثال در انتخابات آمریکا که بیش از همه سر و صدا داشت هیچ فردی به عنوان نامزد پوششی وارد نشد؛ اما متاسفانه، چون نظام رای گیری ما حزبی نیست چنین اتفاقاتی را هم شاهد هستیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۳ ۰۴ خرداد ۱۴۰۰
#جلیلی