سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان شمالی خبرداد ؛

تبدیل نهاده‌های خام دامی به کنسانتره

محمد محمدزاده گفت: برنامه تبدیل نهاده‌های خام دامی به کنسانتره به منظور یکسان سازی خوراک دامی برای تمامی واحد‌های دامی استان در قالب تولید کنسانتره در دستور کارقرار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   محمد محمدزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت : کاهش بارندگی‌ها در فصول پاییز و زمستان پارسال و فروردین ماه امسال و تاثیر منفی آن بر پوشش گیاهی مراتع استان، تغذیه کافی دام‌های سبک و سنگین روستایی استان را به شدت دچار مشکل کرده است.


بیشتر بخوانید 


او گفت : افزون بر این، مقدار سهمیه نهاده‌های خام اختصاصی وزارت جهاد کشاورزی برای دام‌های سبک و سنگین نیز پاسخگوی نیاز روزانه دام‌های روستایی استان نیست، بنابراین شرایط موجود موجب نگرانی و نارضایتی دامداران شده است.

 محمدزاده گفت: با توجه به اینکه سهمیه نهاده‌های خام جو و ذرت اختصاص یافته از وزارت جهاد کشاورزی به استان برای هر ماه کم است و این دو نهاده خام با یکدیگر به استان ارسال نمی‌شوند، بنابراین سازمان جهاد کشاورزی استان در تعامل با کارخانجات تولید خوراک دام استان برنامه تبدیل نهاده‌های خام دامی به کنسانتره به منظور یکسان سازی خوراک دامی برای تمامی واحد‌های دامی استان در قالب تولید کنسانتره را از فروردین ماه امسال در دستور کار قرار داده است.

او گفت: به طور کلی در فروردین ماه امسال ۱۲ هزار تن کنسانتره با قیمت دولتی به واحد‌های دامی سبک و سنگین روستایی و صنعتی استان اختصاص یافت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه اظهار کرد: در عین حال، در فروردین ماه امسال، سازمان جهاد کشاورزی استان با مکاتباتی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام داد، موفق شد تا ۸۰۰ تن جو و ۷۰۰ تن ذرت مازاد بر سهمیه ماه را دریافت کند، بنابراین سهمیه کنسانتره اردیبهشت ماه جاری هر راس دام سنگین روستایی استان از ۷۰ کیلوگرم به ۱۳۰ کیلوگرم و هر راس دام سبک روستایی استان نیز بین پنج تا ۱۰ کیلوگرم شد.

او افزود : سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در راستای حمایت از اشتغال دامپروری و دامداری در استان و کمک به دامداران استان برای عبور از این شرایط سخت گرفتار شده، تقاضای امهال تسهیلات بانکی دامداران، اعطای تسهیلات ارزان قیمت به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های دامی فعال، تامین اعتبار برای آبرسانی سیار به واحد‌های دامی، اجرای طرح فراگیر بیمه رایگان واحد‌های دامی، انجام واکسیناسیون دام ها، احداث آبشخورها، ایجاد حمام‌های ضد کنه، خرید مواد مغذی مورد نیاز دام ها، خرید تضمینی گوشت قرمز دامداران و اجرای طرح دام امانی را از وزارت جهاد کشاورزی تقاضا کرده است که هنوز منتظر پاسخ این وزارت خانه هستیم.

محمدزاده افزود: برای انجام عقد قرارداد اتحادیه‌های دامی با کشاورزان در استان برای کشت محصولات سورگوم، ذرت علوفه‌ای و چغندرعلوفه‌ای درخواست اعتبار از وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است.

انتهای پیام/ه 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.