سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سیرپلو با تره، یک غذای خوش عطر و بوی بهاری

در گزارش زیر طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سیرپلو یکی از غذا‌های فصل بهار است که عطر و طعم دلچسبی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سیرپلو با تره برای ۴ نفر

سیر: دو گل
برنج: چهار پیمانه
تره خرد شده: دو لیوان
زعفران: یک قاشق سوپخوری
پیاز: دو عدد
گوشت گوساله خورشی: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری زنجفیلی و روشکا میگو و پنیر تا مافین چیز برگر + تصاویر


طرز تهیه سیرپلو با تره

سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

تره‌ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.

آب آن که رفت، تره‌ها را تقریبا ریز خرد کنید.

برنج را پاک کرده و خیس کنید.

پیاز‌ها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.

گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید.

پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.

برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.

سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.

سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.

زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

برنج را دم بگذارید.

بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت‌ها را بچینید.

نکته:
۱ - می‌توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
۲ - این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.