سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزا سوسیس با پیاز کاراملی و قارچ؛ یک غذای خوشمزه و ساده

در گزارش زیر طرز تهیه پیتزا سوسیس جذاب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه پیتزا سوسیس، یک پیتزای ساده و سریع را به شما آموزش دهیم که بسیار هم خوشمزه است. پیتزا سوسیس با پیاز کاراملی یک پیتزای متفاوت و حاضری است که آماده شدن آن کمتر از نیم ساعت وقت‌تان را می‌گیرد. تنها کافی است قارچ، پیاز و سوسیس انجوی گوشت قرمز یا سوسیس مرغ دلخواهتان را به صورت جداگانه تفت دهید و روی نان پیتزای آماده بریزید و داخل فر قرار دهید. برای تهیه این پیتزا به جای سوسیس انجوی می‌توانید از سوسیس معمولی و حتی گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. به جای نان پیتزای آماده هم می‌توانید خمیر پیتزا را خودتان تهیه کنید. اگر وقت کافی دارید حتما سری به دستورالعمل تهیه خمیر پیتزا بزنید و بهترین و ترد‌ترین خمیر پیتزای عمرتان را تهیه کنید. باطرز تهیه پیتزا سوسیس جذاب و متفاوت همراه ما باشید.

مواد لازم

نان پیتزا آماده دو عدد
سوسیس  ۳۰۰ گرم
پیاز (خلال شده) نصف فنجان
قارچ (تازه خرد شده) نصف فنجان
فلفل سبز (خرد شده نصف فنجان
سس مارینارا نصف فنجان
پنیر موزارلا (خرد شده)  دو فنجان
پنیر پیتزا  به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش کشک خوشمزه شمالی و پیراشکی مخصوص مجلسی تا باسترما پلو + تصاویر


طرز تهیه پیتزا سوسیس با پیاز کاراملی

پیتزای سوسیس با پیاز کاراملی شاید به اندازه پیتزای سوسیس و کالباس شناخته شده نباشد، اما به شما قول می‌دهیم به همان اندازه خوش‌طعم است و زمانی که امتحانش کنید به یکی از پیتزا‌های محبوب شما تبدیل خواهد شد. برای شروع ابتدا یک عدد پیاز متوسط را به صورت خلالی خرد کنید. یک قابلمه بزرگ بردارید و کره را داخل قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کنید. پیاز را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شده و کمی کاراملی و قهوه‌ای شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای تفت دادن پیاز کافیست. در این مدت هر از چندگاهی آن‌ها را هم بزنید تا یکدست کاراملی شوند. پیاز‌های کاراملی شده را داخل یک کاسه ریخته و کنار قرار دهید.

فر راروی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. هر سوسیسی که دوست دارید را به صورت حلقه‌ای برش دهید و داخل همان تابه‌ای که پیاز را کاراملی کردید، با حرارت متوسط تفت دهید تا سوسیس پخته و سرخ شود. حدود پنج تا هشت دقیقه زمان کافی است.

قارچ‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس آن‌ها را روی حرارت قرار دهید تا پخته شده و آب قارچ تبخیر شود. برای پختن قارچ می‌توانید از مقدار کمی زردچوبه و آبلیمو هم برای مزه‌دار شدنش استفاده کنید.

قالب پیتزا را کمی با روغن یا کره پاستوریزه چرب کنید. نان پیتزا را داخل قالب قرار دهید. روی نان پیتزا چند قاشق سس مارینارا بریزید و پخش کنید. سوسیس‌های سرخ شده و پیاز کاراملی را روی نان پیتزا قرار دهید و روی آن‌ها را با پنیر موزارلا خرد شده و پنیر پیتزا بپوشانید.

قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن حباب دار شده و لبه‌های نان قهوه‌ای طلایی‌رنگ شوند. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و برش بزنید. صبر کنید تا پیتزا سوسیس شما کمی خنک شود سپس با سس تند یا سس سیر نوش جان کنید.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
..
۱۷:۴۶ ۰۱ خرداد ۱۴۰۰
عااااااالیییییییی بوووووووود بازم‌ بزارید
مهناز
۰۰:۴۰ ۰۱ خرداد ۱۴۰۰
بابا ما از کجا فر بیاریم
لیلا
۱۳:۱۰ ۰۱ خرداد ۱۴۰۰
بذارید توی پلو پز یا حتی تابه اگرین