رضا کوچک زاده مدیر رادیو گفتگو در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره اهداف رادیو گفتگو گفت: رادیو گفتگو با هدف ارتقاء آستانه تحمل جامعه برای نهادینه سازی نقدپذیری، جریان سازی موثر بر نخبگان و کنشگران جامعه ایرانی، ترویج مباحث عالمانه و توسعه آزاد اندیشی عاقلانه در ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۸۵ راه اندازی شد.
وی در پاسخ به این سوال که رادیو گفتگو برای احیای امر گفتگو در جامعه، موضوع مهمی که مدت هاست در کشور و در بین افراد جامعه ازبین رفته چه اقدامی انجام میدهد گفت: رادیو گفتگو با چشم انداز مرجعیت و جریان سازی در گفت و گوی آزاد اندیشهها اقدام به برنامه سازی میکند، برنامههایی که بتواند گفتگو و آداب و قواعد آن که متضمن و ناظر به تعاملات موثر و همدلی و مشارکت در امور جاریه و مختلف است را به مخاطبان ارائه کند.
کوچک زاده افزود: سیاستگزاران این شبکه برآن بودند که در برنامههای رادیو گفتگو با فراهم شدن فضای تضارب آرا و رودرویی سلایق و عقاید گوناگون به تعامل و گفت وگوی درست و موثر برسند تا هم آستانه تحمل مخالفین یک موضوع و سلایق متنوع نسبت به یکدیگر را بالا ببرند و هم از خلال مباحث و جدلهای کلامی برای اهل حقیقت طلبان، حق و حقیقت هویدا و درک شود.
مدیر رادیو گفتگو همچنین با بیان اینکه رادیو گفتگو در واقع بستر تضارب آرا و تقاطی افکار است، بیان داشت: در رادیو گفتگو کسی بدنبال سیاسی کاری یا مچ گیری نیست بلکه همه میکوشند که تا در فضایی تعاملی به نقاط مشترک و وفاق نائل شوند.
وی با اشاره به اینکه در این شبکه خط قرمز تنها قانون اساسی و حفظ کرامت افراد است، گفت: یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی عطای آزادی بیان است. در رادیو گفتگو احترام به قانون اساسی و حفظ کرامت افراد تنها خطوط قرمز ماست و چهرهها و مصاحبه شوندگان و مناظره کنندگان میتوانند در همین چارچوب به بیان آرا و دیدگاههای خود بپردازند.
کوچک زاده مطرح کرد: رادیو گفتگو در راستای وظیفه و رسالت اصلی خود یعنی ایجاد میدان گفتگو و تعامل در مسیر روشنگری و تحلیل مفاهیم و مسائل و رخدادها با نقطه عزیمت ایجاد یا افزایش بصیرت سیاسی، فعالیت خود را در سال جدید آغاز کرده است.
همکاران من در این شبکه میکوشند به سهم خود با تاسی به دو ابزار تبیین و تحلیل، تهییج عمومی را دامن زنند و در نهایت با تاکید و تصریح بر شاخصهای نامزد اصلح و تراز انقلاب، شور انتخاباتی و مشارکت آگاهانه و انتخاب درست را در جامعه موجب شوند.
وی تاکید کرد: هرچه که به زمان انتخابات نزدیک میشویم موضوعات اکثر برنامهها با مباحث انتخاباتی ممنعطف میشود، اما ویژه برنامه هایی، چون راهبرد ۱۳، موج وارونه، سدید، گفت و گوی سیاسی و بخش هایی، چون ایستگاه ۱۴۰۰، رصد خانه انتخاباتی و کتاب قانون بصورت اختصاصی به انتخابات ۱۴۰۰ میپردازند.
انتهای پیام/