سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
مازنیم
۱۱:۰۴ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
به به
ناشناس
۲۱:۳۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
لوه با تلفظ la've در مازندران به معنی دیگ می باشد.
و لوه کباب به کبابی گویند که در دیگ درست میشود .
لطفاً عنوان لبی کباب ‌‌‌‌را اصلاح کنید.
ناشناس
۱۹:۲۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
کو‌گوشت؟