سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی‌ها

در گزارش زیر طرز تهیه لبی کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی‌ها سرو می‌کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می‌کنند.

مواد لازم

 ۵ عدد آلو بخارا
 ۸ عدد آلوچه برغانی
 ۸ عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
 ۲ عدد گوجه فرنگی
 ۱ عدد پیاز
 ۱ قاشق غذا خوری رب نارنج
 ۶ حبه سیر
 ۱ کیلو گوشت ران گوسفند
 نمک و فلفل (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکوی هفت لشکر تبریزی و خورش بادمجان شمالی تا یک غذای هیجان‌انگیز با بادمجان + تصاویر


دستور تهیه

گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف‌ها می‌کنیم.

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می‌کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می‌ریزیم.

در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می‌کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می‌کنیم و شعله رو کم کرده و می‌ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۰ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
خیلی خوشمزههههههه