سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌اندازی ۸۳ مرکز مهارت آموزی در فارس

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری واشتغال استانداری فارس از راه‌اندازی ۸۳ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی مهارت آموزی تا پایان امسال در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هاله فولادفر مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری واشتغال استانداری فارس از راه‌اندازی ۸۳ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی مهارت آموزی تا پایان امسال در این استان خبر داد.

او افزود: در راستای اجرایی شدن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند ۵ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی «طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی» با رویکرد ایجاد بستر‌های لازم برای اشتغالی مولد و پایدار و همچنین استمرار و تثبیت فرصت‌های شغلی موجود و مورد نیاز جامعه به ویژه در مشاغل خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت‌های بخش‌های غیردولتی در توسعه آموزش‌های مهارتی و درراستای استفاده از ظرفیت‌های آموزشی موجود در محیط‌های کارگاهی وتوسعه و تنوع الگو‌های اموزشی تدوین شده است.

فولادفر بیان کرد: با توجه به آثار مثبت اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و در تکمیل آن، دستورالعمل ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی نیز ابلاغ شده است.

به گفته این مقام مسئول، از مهمترین اهداف این دستورالعمل، شناسایی مهارت‌های مورد نیاز بازار کار، مشارکت در مهارت آموزی، طرح ریزی آموزش‌های مهارتی سفارش محور و منطبق با نیاز بازار، بازار سازی آموزش‌های مهارتی، دستیابی به مدل‌های توانمند سازی شاغلین و کارجویان، ارائه آموزش‌های سفارش محور و منطبق با بازارکار در مراکز مهارت آموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی است.

او عنوان کرد: استان فارس پارسال با ایجاد ۲۲ مرکز مهارت آموزی جوار کارگاهی رتبه دوم کشور را کسب کرده است و با راه‌اندازی ۱۰ مرکز دیگر از ابتدای امساا تاکنون، ۳۲ مرکز فعال در استان داریم و تعهد ایجاد ۸۳ مرکز تا پایان سال جاری نیز بر عهده استان است که برنامه ریزی لازم برای اجرایی شدن این موضوع با همکاری تمام اعضای شورای مهارت انجام می‌پذیرد.

فولاد فر در خصوص ظرفیت تشکلات بخش خصوصی در اجرای مهارت آموزی در محیط کار واقعی نیز عنوان کرد: یکی از محور‌هایی که باید مورد توجه قرار گیرد، برنامه ریزی برلی استفاده از ظرفیت مناسب تشکلات بخش خصوصی برای اجرای آموزش‌های مهارتی در محیط کار واقعی است. همچنین مبحث نیاز سنجی مهارتی استان با توجه به نیاز واقعی بازار کار از دیگر موضوعات مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری واشتغال استانداری همچنین در خصوص مشوق‌های موجود در رابطه با آموزش مهارت آموزی اظهار کرد: باید مشوقات لازم در رابطه با مهارت آموزی برای مهارت آموختگان برای اطمینان از ورود به بازار کار و ایجاد اشتغال و کار فرمایان که با ایجاد مراکز جوار کار گاهی و یا پذیرش مهارت آموزان در محیط کار واقعی، تجربیات خود را دراختیار افراد می‌گذارند تببین و اطلاع رسانی شود؛ در همین خصوص مقرر شد بسته مشوق‌های مهارت آموزی با محوریت اداره کل فنی و حرفه‌ای استان و همکاری سایر دستگاه‌ها تهیه و به اطلاع عموم برسد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.