سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حیرت رسانه‌های غرب از توان موشکی حماس/ صهیونیست‌ها به دنبال پناهگاه

گروه‌های مقاومت با موشکباران تل‌آویو و دیگر مناطق اشغالی، پاسخ سختی به جنایات رژیم‌اشغالگر قدس دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقاومت تمام عیار حماس و دیگر گروه‌های فلسطینی در مقابل جنایات وحشیانه رژیم‌اشغالگر قدس در نوار غزه و دیگر نقاط فلسطین، شوک سختی به مقامات این رژیم وارد کرده است. موشکباران گسترده تل‌آویو و دیگر مناطق اراضی اشغالی و ناکارآمدی سامانه‌های گنبد آهنین در دفع راکت‌ها و موشک‌ها، بار دیگر مهر پررنگ شکست را بر کارنامه سیاه نتانیاهو و همراهانش نواخته است.

ادامه کودک‌کشی صهیونیست‌ها
وزارت بهداشت فلسطین خبر داد مطابق آخرین آمار، شمار شهدای تجاوز رژیم‌صهیونیستی به نوار غزه به ۱۰۹ نفر افزایش یافته که ۲۸ نفر آن‌ها کودک، ۱۵ نفر زن بوده و در این حملات ۶۲۱ نفر نیز مجروح شدند. این در حالی است که جنگنده‌ها و توپخانه رژیم‌صهیونیستی حملات خود به مناطق مختلف غزه را افزایش داده و بر اساس گزارش‌ها بیش از ۸۰ بار مناطق مختلف غزه را بمباران کرده است. کودک‌کشی رژیم‌صهیونیستی، در سایه سکوت سازمان ملل متحد، به‌خصوص کمیته حقوق بشر این سازمان همچنان ادامه دارد.

هلاکت و زخمی شدن ده‌ها صهیونیست در شلیک صد‌ها موشک حماس
مطابق گزارش‌های رسمی و غیررسمی، ده‌ها صهیونیست در حملات موشکی حماس به اراضی اشغالی کشته یا زخمی شدند. تنها در اصابت یکی از راکت‌های حماس به یک خودروی حامل افسران صهیونیست، حداقل چهار نفر (شامل یک فرمانده ارشد و سه افسر صهیونیست) به هلاکت رسیده‌اند. در این میان، منابع رسانه‌ای رژیم‌صهیونیستی، از اعلام آمار واقعی کشته‌شدگان و افراد زخمی خودداری می‌کنند.

تاکنون بیش از ۱۵۰۰راکت از غزه شلیک شده است
ارتش رژیم صهیونیستی با بیان این‌که طی سه روز درگیری با گروه‌های مقاومت در نوار غزه، بیش از ۱۵۰۰ فروند راکت و موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک شده، از افزایش حملات به مواضع مقاومت در غزه خبر داد.

در بیانیه منتشر شده توسط ارتش رژیم کودک‌کش اسرائیل ادعا شده جنگنده‌ها، بالگرد‌ها و توپخانه‌های این رژیم تاکنون بیش از ۶۰۰ موضع در نوار غزه را طی سه روز گذشته هدف قرار داده‌اند. رژیم‌صهیونیستی مدعی است این اهداف متعلق به جنبش‌های جهادی اسلامی و مقاومت اسلامی فلسطین حماس بودند. به نوشته وبگاه تایمز اسرائیل، ارتش این رژیم ضمن اشاره به این‌که بیش از ۱۵۰۰فروند راکت و موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شده، اعلام کرد تاکنون حداقل ۱۳ صهیونیست در این عملیات‌ها به هلاکت رسیده و بیش از ۱۰۰نفر از آن‌ها نیز مجروح شدند. با این حال، آمار غیررسمی، به مراتب از تعداد اعلام شده است.


بیشتر بخوانید


سامانه‌ای از جنس کاه
روزنامه یدیعوت احارونوت در گزارشی در این باره با اشاره به حجم حملات موشکی تلافی‌جویانه گروه‌های مبارز فلسطینی اعتراف کرد از ده‌ها فروند موشک شلیک شده به سوی سرزمین‌های اشغالی سامانه پدافندی گنبد آهنین فقط ۱۰ موشک را رهگیری و منهدم کرده است.

این ناکامی و شکست باعث شد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی با حضور در کنار یکی از سایت‌های پدافندی گنبد آهنین در شهر اشدود به صهیونیست‌ها خبر دهد این بار برای مقابله با حماس وقت بیشتری مورد نیاز است. وی ضمن اعتراف به شکست در رهگیری موشک‌های مقاومت ادعا کرد محال است کارایی یک سامانه به ۱۰۰ درصد برسد، اما تلاش‌ها برای بهبود این سامانه ادامه دارد.

موشکباران تل‌آویو و دیمونا مثل آب خوردن است
سخنگوی کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس با هشدار به رژیم‌صهیونیستی درباره استمرار تجاوزات علیه مسجدالاقصی تأکید کرد موشکباران تل‌آویو و دیمونا برای ما مثل آب خوردن است.

ابوعبیده تأکید کرد: هر بهایی که ما می‌پردازیم فدای مسجدالاقصی و قدس است و وجود ما بدون یاری مسجدالاقصی و قدس معنا ندارد. قدس، محور و کلید درگیری است و این نبرد به ما می‌گوید غزه، کرانه باختری، قدس و فلسطین اشغالی سال ۱۹۴۸ سرنوشت یکسان و مقاومت واحد دارد.

طبق گزارش شبکه المیادین، ابوعبیده گفت این نبرد شایسته ریخته شدن خون است، چرا که ما هدف والایی داریم و آنچه این نبرد را متمایز کرده، اتحاد ملت فلسطین در تمامی صحنه‌ها و درگیری با اشغالگران است.

پاسخ مقاومت، گسترده‌تر می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه تاکید کرد تا وقتی رژیم‌صهیونیستی دست از حملات خود علیه قدس و غزه برندارد، مقاومت هم حملات خود را به سرزمین‌های اشغالی را بیشتر می‌کند. اسماعیل هنیه در گفتگو با شبکه الجزیره گفت قدس موضوع اصلی گفت‌وگوی میان مقامات حماس با طرف‌های مختلف منطقه است و همه طرف‌ها درباره ضرورت توقف اقدامات رژیم اشغالگر در قدس اتفاق نظر دارند.

هنیه بر لزوم توقف فوری تجاوزات رژیم‌صهیونیستی علیه قدس و غزه تاکید کرد و گفت: مقاومت به جرایم رژیم‌اشغالگر در قدس، نوار غزه و در هر کجا پاسخ می‌دهد. رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: رژیم‌صهیونیستی در حمله به غزه برج‌های مسکونی را ویران و غیرنظامیان را می‌کشد. تا وقتی آمریکا در واقع کاری انجام ندهد، به حرف‌های آن اهمیتی نمی‌دهیم. دولت آمریکا باید بی‌طرفی خود را در قضیه فلسطین ثابت کند.

تعطیلی تمامی فرودگاه‌های رژیم‌صهیونیستی
منابع رسانه‌ای رژیم‌صهیونیستی از تعطیلی تمامی فرودگاه‌های واقع در سرزمین اشغالی خبر دادند. شبکه ۱۲ رژیم‌صهیونیستی اذعان کرد مقاومت فلسطین توانسته این رژیم را در محاصره هوایی قرار دهد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، در خبر شبکه۱۲ اسرائیل آمده مقاومت توانسته است مسیر تمامی هواپیما‌هایی که به سمت فرودگاه بن گوریون پرواز می‌کردند را تغییر دهد و آن‌ها مجبور کند به سمت کشور دیگری پرواز کنند. در همین حال فرودگاه بین‌المللی رامون در ۲۲۰کیلومتری جنوب غزه و نزدیک بندر ایلات پس از شلیک موشک حماس تعطیل شد و هم اکنون تمامی فرودگاه‌های اسرائیل در حالت تعطیل قرار دارند.

رونمایی از موشک جدید حماس
ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های عزالدین قسام، از شلیک موشک میان برد عیاش به سمت فرودگاه رامون خبر داد و گفت این موشک برد ۲۵۰کیلومتری و قدرت تخریب بالایی دارد. وی همچنین از تمامی شرکت‌های هوایی جهان خواست پرواز‌های خود به مقصد فلسطین اشغالی را لغو کنند. مقاومت فلسطین برای نخستین‌بار از این موشک برای هدف قرار دادن فرودگاه رامون در جنوب فلسطین اشغالی استفاده کرد. رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی نیز اذعان داشتند حومه شهر ایلات مشرف به دریای سرخ در جنوبی‌ترین نقطه فلسطین اشغالی برای نخستین‌بار هدف حمله راکتی از سمت نوار غزه قرار گرفت. این برد بی‌سابقه‌ای برای موشک‌هایی است که از سمت نوار غزه شلیک شده است.

فرار نظامیان آمریکایی از سرزمین‌های اشغالی
آمریکا ۱۲۰نفر پرسنل نظامی خود را در بحبوحه شدت گرفتن درگیری‌ها میان گروه‌های مقاومت و رژیم‌صهیونیستی از فلسطین اشغالی خارج کرده است.

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام پنتاگون نوشته این پرسنل برای انجام تمرین‌های نظامی که قرار بود طی روز‌های آتی برگزار شود در فلسطین اشغالی مستقر شده بودند. وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته این گروه از نظامیان آمریکا با یک هواپیمای ترابری C-۱۷ فلسطین اشغالی را به مقصد پایگاهی در آلمان ترک کردند. تداوم خشونت‌ها در فلسطین اشغالی و محدود شدن گزینه‌های سفر با هواپیما‌های مسافربری دلیل تصمیم پنتاگون برای خارج کردن این نظامیان عنوان شده است.

فلسطینیان در حیفا و یافا به پا خاستند
بروز درگیری‌های گسترده میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها در یافا و حیفا، موضوع دیگری است که مورد توجه بسیاری از تحلیلگران قرار گرفته است. در این تنش‌ها تاکنون چند خودرو به آتش کشیده شده است. همچنین شبکه الجزیره از حمله پلیس و گروه‌های افراطی و نژادپرست صهیونیست به منازل فلسطینی‌ها در حیفا خبر دادند. گروه‌های افراطی و نژادپرست صهیونیست به منازل فلسطینی‌ها در شهر حیفا (اراضی ۱۹۴۸) یورش برده‌اند، همچنین در این شهر نیرو‌های پلیس رژیم‌صهیونیستی به‌شدت با جوانان فلسطینی درگیر شده‌اند.

بهتر است فلسطین را ترک کنیم
آری شابیط، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی روزنامه هاآرتص در مقاله‌ای در ارتباط با شکست جدید سامانه‌های پدافندی ارتش صهیونیستی در مقابل مبارزان فلسطین اعتراف کرد اسرائیل نفس‌های آخر خود را می‌کشد.

او در یادداشت خود در این روزنامه عبری زبان تاکید کرد: ظاهرا ما در بدترین و سخت‌ترین دوره تاریخ خود هستیم، مثل این‌که ما راهی جز اعتراف به حقوق آن‌ها و پایان دادن به اشغالگری نداریم. ظاهرا ما به نقطه غیرقابل بازگشت رسیده باشیم. از این رو آنچه من در این شرایط پیشنهاد می‌کنم، همان پیشنهادی است که راگل آلور دو سال پیش آن را پیشنهاد کرد و آن ترک این سرزمین (فلسطین) است.

بورس اسرائیل سقوط کرد
به دنبال موشکباران تل‌آویو و شهر‌های سرزمین‌های اشغالی توسط مقاومت فلسطین، بازار‌های مالی و بورس تل‌آویو سقوط کرد. سندیکای صنعتگران اسرائیل، زیان‌های وارده به اقتصاد اسرائیل ناشی از شلیک موشک‌های مقاومت فلسطینی از غزه را سنگین دانست. این سندیکا، همچنین زیان‌های اقتصادی از شلیک موشک‌های مقاومت فلسطینی از غزه در سه روز گذشته را بیش از ۱۶۰ میلیون دلار برآورد کرد. منابع اقتصادی در سرزمین‌های اشغالی پیش‌بینی کرده‌اند طی ساعات و روز‌های آینده، بر میزان خسارات صهیونیست‌ها (در نبرد با مقاومت) به صورت تصاعدی افزوده شود، به‌خصوص این‌که دامنه درگیری‌ها محدود نیست.

اکثر صهیونیست‌ها در پناهگاه هستند
حملات موشکی مقاومت به مهم‌ترین مرکز جمعیتی رژیم‌صهیونیستی، حدود ۶۰ درصد صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی را در پناهگاه نگاه داشته است.

در پی حملات هوایی رژیم‌صهیونیستی به مناطق و برج‌های مسکونی در نوار غزه، گروه‌های مقاومت حمله موشکی وسیعی را علیه منطقه موسوم به تل‌آویو بزرگ که شامل شهر تل‌آویو و منطقه غوش دان می‌شود، آغاز کردند. در این حملات- که در دو مرحله انجام شد- صد‌ها موشک به این منطقه شلیک شد. در پی آغاز این حملات، آژیر خطر در مناطق نامبرده به صدا در آمده، ساکنان این مناطق همگی در پناهگاه به سر می‌برند. بر اساس آماری که رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی اعلام کردند تعداد ساکنان این مناطق حدود چهار میلیون نفر است که همگی به پناهگاه‌ها پناه برده‌اند. معلوم نیست با استمرار حملات موفقیت‌آمیز مقاومت، تا چه زمانی این چهارمیلیون نفر باید در پناهگاه‌ها باقی بمانند.

آنچه را می‌بینیم، باور نمی‌کنیم
رئووین ریولین، رئیس رژیم‌صهیونیستی در واکنش به آشوب‌های داخلی این رژیم گفت جنگ در خیابان‌های اسرائیل آغاز شده است. رئیس رژیم‌اشغالگر در ادامه تاکید کرد، بیشتر افراد غافلگیر شده‌اند و آنچه را می‌بینند، باور نمی‌کنند. پیش از آن نیز رئیس رژیم‌صهیونیستی با اشاره به درگیری‌های داخلی در اراضی اشغالی فلسطین گفت: به همه التماس می‌کنم، تمام تلاش خود را کنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی نیز به دنبال التهابات اخیر در اراضی اشغالی و آشفتگی اوضاع داخلی صهیونیست‌ها اعلام کرد، اقدامات خشونت‌آمیز و شورش در شهر‌ها غیرقابل تحمل است و ما آن را نمی‌پذیریم. ما در چندجبهه درگیر هستیم و به طور فزاینده‌ای به آن‌ها پاسخ می‌دهیم.

کنترل برخی شهر‌ها را از دست داده‌ایم
وزیر سابق دادگستری رژیم‌صهیونیستی اذعان کرد پلیس این رژیم توانایی کنترل برخی شهر‌ها را ندارد و نیرو‌های ارتش باید وارد عمل شوند.

آیلت شاکد، نماینده راستگرای پارلمان و وزیر سابق دادگستری رژیم‌صهیونیستی در صفحه توییتر خود نوشت که پلیس این رژیم در شهر‌هایی که صحنه درگیری فلسطینی‌ها و صهیونیست‌هاست، به نوعی تسلیم شده و کاری نمی‌تواند بکند.

شهر‌های سرزمین اشغالی از جمله اللد، الخلیل، تل‌آویو، حیفا و بت یام و چند شهر و شهرک دیگر در روز‌های گذشته همزمان با آغاز جنگ غزه، شاهد درگیری ساکنان فلسطینی و صهیونیست‌ها بود، به گونه‌ای که در شهر اللد، شهردار این شهر از نخست‌وزیر این رژیم خواست ارتش را روانه شهر کند و کابینه امنیتی رژیم‌صهیونیستی نیز به درخواست وی پاسخ مثبت داد.

در همین حال، شبکه العربیه گزارش داد نیرو‌های ارتش رژیم‌صهیونیستی در شهر‌هایی که شاهد درگیری است مستقر شده و کنترل امور را از پلیس محلی تحویل گرفته است.

حماس ما را غافلگیرد کرد
عوزی عراد، رئیس پیشین شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی بیان کرد، حماس با استفاده از حوادث قدس توانست ما را غافلگیر کند. آنچه اتفاق افتاد نشان‌دهنده شکست سیاسی و ضعف اطلاعاتی اسرائیل است؛ چراکه ارزیابی‌های قبلی درباره شرایط نشان می‌داد حماس تمایلی به تشدید اوضاع ندارد؛ اما امروز می‌بینیم حماس تکنولوژی‌هایی در اختیار دارد که پیش از این در عملیات صخره سخت و سایر عملیات‌های قبلی در اختیار نداشت.

رونی دانیال، نویسنده و تحلیلگر صهیونیستی نیز در واکنش به تحولات اخیر در فلسطین اشغالی و حملات موشکی مقاومت علیه مواضع صهیونیست‌ها در مقاله‌ای نوشت، حماس ضرباتی را دریافت می‌کند، اما پرچم سفید را بالا نبرده و به شلیک موشک‌های خود ادامه می‌دهد؛ زیرا مصمم است رسیدن به هدف خود این حملات را ادامه دهد.

نمی‌توانیم موفقیت حماس را کتمان کنیم
روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار گزارشی درباره آخرین تحولات در اراضی اشغالی نوشت، اسرائیل در جست‌وجوی تصویر یک پیروزی در غزه است؛ اما بسیار دشوار است بتوانیم موفقیتی که حماس نزد افکار عمومی به دست آورده را کتمان کنیم.

در ادامه گزارش این روزنامه صهیونیستی آمده است، بنیامین نتانیاهو مجبور خواهد شد به‌زودی یک تصمیم حساس بگیرد: یا باید حماس را تحت فشار نظامی قرار دهد یا این‌که به آتش‌بس متوسل شود.

هاآرتص افزود، علاوه بر آن تلاش‌های مداوم برای آرام کردن اوضاع وجود دارد؛ اما حوادثی که در شهر‌هایی مانند اللد، عکا، حیفا، قدس و... رخ می‌دهد نمایانگر تصویری از پیروزی حماس بوده و زخم‌های قدیمی را باز می‌کند و شکنندگی جبهه داخلی اسرائیل را نشان می‌دهد؛ موضوعی که نیاز به اقدامات سریع دارد.

جانبداری کاخ‌سفید از کودک‌کشی صهیونیست‌ها
بایدن بامداد پنجشنبه طی سخنرانی در کاخ‌سفید گفت در تماس تلفنی که با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم کودک‌کش اسرائیل داشته، بر حق تل‌آویو برای دفاع از خود تاکید کرده است.

علاوه بر بایدن، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با نتانیاهو بدون اشاره به جنایات اخیر این رژیم علیه فلسطینیان بر حمایت آمریکا از آنچه حق رژیم‌صهیونیستی برای دفاع در مقابل حملات راکتی حماس خوانده شده است، تأکید کرد. در مقابل، الکساندریا اوکاسیو کورتز، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا جانبداری جو بایدن، رئیس‌جمهوری این کشور از رژیم‌صهیونیستی را محکوم کرد.

جهان در حمایت از فلسطین به پا خاست
مردم سایر نقاط دنیا در کشور‌ها و شهر‌های مختلف در حمایت از فلسطینیان به پاخاسته و جنایات رژیم‌اشغالگر قدس را در حمله به نوار غزه محکوم کردند. در یکی از مهم‌ترین این موارد (که مورد توجه اکثر رسانه‌های دنیا قرار گرفت)، هزاران نفر از شهروندان آفریقای جنوبی با تجمع در مرکز شهر کیپ‌تاون و هزاران نفر دیگر با حرکت به سوی پارلمان این کشور شعار‌هایی در حمایت از مردم فلسطین سر دادند.

در این تظاهرات نوه نلسون ماندلا، فعال ضد آپارتاید آفریقای جنوبی نیز حضور داشت و گفت: خواهان بسته شدن سفارت آفریقای جنوبی در تل‌آویو هستیم. وی از حاضران خواست در تجمع ۱۸ ماه می‌مقابل سفارت رژیم‌صهیونیستی در پریتوریا از دولت بخواهند تا سفارت این رژیم را بسته و به طور کامل بساط این سفارتخانه از آفریقای جنوبی برچیده شود.

حیرت رسانه‌های غرب از توان موشکی حماس
اکثر رسانه‌های غربی، نتوانسته‌اند موفقیت گروه‌های مقاومت فلسطین در مواجهه با رژیم‌اشغالگر قدس را کتمان کنند. به عنوان مثال، روزنامه واشنگتن‌پست در تحلیل خود به شلیک صد‌ها راکت توسط گروه‌های مقاومت به سمت فلسطین اشغالی اشاره کرده و نوشته برخی از این راکت‌ها با عبور از سامانه گنبد آهنین در شهر‌های اسرائیلی فرود آمده‌اند.

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته حماس و گروه جهاد اسلامی از روز دوشنبه (هفته گذشته) تاکنون بیش از هزار راکت و گلوله خمپاره به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند. این روزنامه نوشته این حملات، منازل و خودرو‌ها را تخریب کرده و اسرائیلی‌ها را مجبور به پناه گرفتن در پناهگاه‌ها کرده است. فابین هینز، یک تحلیلگر مسائل اطلاعاتی می‌گوید: الان شاهدیم یک بازیگر غیردولتی با استفاده از تجهیزاتی که خودش تولید می‌کند به مواضعی در تل‌آویو حمله می‌کند. این موضوع، از منظر تغییرات صورت گرفته در فناوری‌های نظامی مساله قابل توجهی است.

اشک تمساح اعراب برای فلسطینیان
حمد بن جاسم، نخست‌وزیر اسبق قطر در توییتر نوشت، برخی که امروز برای فلسطین و مسجدالاقصی اشک تمساح می‌ریزند، از پشت به مردم فلسطین و مسجدالاقصی خنجر می‌زنند. بن جاسم در صفحه کاربری خود در توییتر آورده است: برخی از کسانی که برای آنچه در فلسطین و به‌خصوص اطراف مسجدالاقصی اتفاق می‌افتد، اشک تمساح می‌ریزند از پشت به ملت فلسطین و مسجدالاقصی خنجر می‌زنند. برادران گریان، آنچه را اطراف مسجدالاقصی بود، خریدند و برای به دست آوردن تمجید و مقداری پول، آن را به غیر صاحبان اصلی آن انتقال دادند. چه تجارت مفلوکانه و ذلیلانه‌ای!

نخست‌وزیر اسبق قطر گفت:، اما در مورد بیانیه‌هایی که کشور‌های عربی صادر کردند باید گفت آن‌ها باید یک حرکت سیاسی خستگی‌ناپذیر برای دستیابی به اهدافی روشن در برابر جهان داشته باشند به گونه‌ای که یک قدرت بازدارندگی در برابر متجاوزان ایجاد کرده و حقوق این ملت مقاوم را بازگرداند.

منبع:روزنامه جام جم

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.