سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز در استان قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای امسال ‏تاکنون در استان تولید شده است. ‏

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، حمیدرضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای امسال ‏تاکنون در استان تولید شده است، پیش بینی کرد میزان ‏تولید گوشت قرمز تا پایان امسال به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد. ‏

وی اضافه کرد: این مقدار گوشت قرمز از هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین ‏تولید می‌شود. ‏

عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی ‏گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند دشتی و ۴۱ ‏واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است. ‏

وی همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار ‏و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن ‏است و همین مقدار نیز به استان‌های دیگر ارسال می‌شود. ‏

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.