سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵۰۰ کودک؛ چشم انتظار خانواده و داشتن پدر و مادر

معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس گفت: کودکان بدسرپرست و دارای معلولیت به خانواده‌های فرزند دار و دختران مجرد بالای ۳۰ سال واگذار می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، معصومه فروتن معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس گفت: خانواده‌های فرزنددار یا بدون فرزند و دختران مجرد بالای ۳۰ سال می‌توانند برای امین موقت و یا سرپرستی دائم کودکان بی سرپرست دارای معلولیت و بیمار اقدام کنند.

او اظهار داشت: البته دادن سرپرستی کودکان بی سرپرست به خانم‌های مجرد بالای ۳۰ سال از نظر قانونی بلامانع است، اما به دلیل تقاضای بالا، زوج‌های بدون فرزند متقاضی در اولویت هستند.

او با بیان اینکه برخی کودکان بالای ۶ ساله هم، به صورت امین موقت به افراد یاد شده سپرده می‌شود، تصریح کرد: برخی کودکان بدسرپرست به دلیل بیماری و یا معلولیت‌ها در مراکز شبه خانواده زندگی می‌کنند و تا ۱۸ سالگی و حتی بیشتر تحت حمایت بهزیستی هستند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اعلام کرد: بچه‌های معلولی که در مراکز شبه خانواده نیز زندگی می‌کنند هم به صورت امین موقت و هم فرزند خواندگی به خانواده‌های متقاضی سپرده می‌شوند.

فروتن با اعلام اینکه امین موقت یعنی در مدت محدود دو ساله، سرپرستی یک کودک به یک خانواده سپرده می‌شود و اگر شرایط خانواده کودک بد سرپرست، مطلوب شود، کودک به آن‌ها بازگردانده می‌شود، افزود: متقاضیان در این باره می‌توانند به سامانه مجازی فرزند خواندگی مراجعه و ثبت نام کنند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس ادامه داد: در حال حاضر حدود ۵۰۰ کودک در مراکز شبه خانواده بهزیستی استان زندگی می‌کنند که ۸۰ درصد آن‌ها بد سرپرست هستند و امکان سپردن دائم آن‌ها به خانواده‌ها وجود ندارد، اما در صورت تمایل خانواده‌ها این کودکان به صورت موقت به خانواده‌های با صلاحیت سپرده می‌شوند تا در وضعیت مناسب تری از نظر روانی و رشد چند بعدی قرار گرفته و در محیط خانواده بزرگ شوند.

فروتن تصریح کرد: به دلیل درخواست بالای متقاضی فرزند خواندگی در استان هر زوج بدون فرزند به طور میانگین دو سال باید در انتظار بمانند.

او گفت: مردم در صورت تمایل برای کمک به کودکان ساکن در مراکز شبه خانواده، می‌توانند با معاونت مشارکت‌ها در بهزیستی واحد مشارکت‌ها در این مراکز تعامل بگیرند.

استرس کرونا، بیشترین درخواست مشاوره تلفنی از بهزیستی

اضطراب و استرس ناشی از ترس از بیماری کرونا، بیشترین موضوع مورد درخواست مشاوره تلفنی از بهزیستی فارس را به خود اختصاص داد.

مسئول واحد مشاوره بهزیستی استان فارس، از زمان شیوع بیماری کرونا ۲۵ درصد تعداد تماس‌های این واحد افزایش یافته است و سبب شد که علاوه بر زمینه‌های مشاوره‌های بالینی، تربیتی، تحصیلی، اشتغال و ازدواج، موضوع اضطراب، استرس و نگرانی‌ها و اختلالات ناشی از بیماری کرونا هم به خدمات این مرکز اضافه شود.

محسنی افزود: به دلیل ارائه خدمات بهتر و کاهش تنش‌ها و اضطراب‌های ناشی از بیماری کرونا تلاش شده است مشاوران متخصص با مدرک کارشناسی ارشد و دکتری در مرکز مشاوره به کارگیری شوند.

او ادامه داد: واحد مشاوره بهزیستی فارس در سه شیفت کاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب به مراجعه کنندگان خدمات مشاوره‌ای رایگان ارائه می‌دهد و در صورت نیاز و طی فرایند درمان بیشتر به پزشکان متخصص ارجاع داده می‌شوند.

هوشیار، معاون توسعه و پیشگیری بهزیستی استان، هم گفت: هم استانی‌ها می‌توانند علاوه بر مرکز تلفنی مشاوره ۱۴۸۰ به سامانه moshavereh.behzisti. Ir مراجعه کنند و از طریق پاسخگویی به سوالات نیاز مشاوره و یا درمان خود را تشخیص دهند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.