سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قبل از سرچ در گوگل این موارد را آویزه گوشتان کنید

در این خبر با مهم‌ترین مواردی که نباید آن‌ها را در گوگل جستجو کرد آشنا شوید.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هر زمان که در مورد هر موضوعی به اطلاعاتی احتیاج دارید، به سادگی به موتور جستجوی گوگل اعتماد می‌کنید. گوگل  منابعی را که برای کمک در اختیار شما قرار می‌دهد و شما به راحتی می‌توانید از آن استفاده و اطلاعات کسب کنید. اما مواردی هم وجود دارد که شما در Google نباید جستجو کنید، زیرا برخی از این موارد ممکن است جعلی باشند. برخی از اطلاعاتی که در Google می‌یابید تا حد زیادی تایید نشده است و کلاهبرداران پشت این  وب سایت‌های جعلی در حال کار هستند تا اطلاعات تماس یا آدرس‌های شما را پیدا کنند.

مواردی که نباید در Google به دنبال آن‌ها باشید

۱- هنگام جستجوی شماره‌های تماس خدمات مشتریان، در Google مراقب باشید

این یکی از رایج‌ترین کلاهبرداری در اینترنت است، زیرا کلاهبرداران لیست‌های کسب و کار جعلی ایجاد کرده و شماره خدمات مشتری را در وب سایت‌هایی قرار می‌دهند تا مردم فکر کنند شماره‌های اصلی خدمات مشتری هستند و آن‌ها را به دام بیندازند.

اما اکثر برنامه‌ها و سرویس‌ها حاوی پنجره‌های داخلی چت برای خدمات مشتری هستند و حتی حاوی هیچ شماره تماسی نیستند که بتوانید با آن‌ها تماس بگیرید. شما می‌توانید صحت شماره‌ها را از سایت‌های این سرویس‌های رسمی پیدا کنید.

۲- همیشه هنگام جستجوی خدمات بانکی URL را بررسی کنید

به شما توصیه می‌شود وب سایت خدمات بانکی ارائه شده توسط بانک خود را در گوگل جستجو نکنید، مگر اینکه آدرس اینترنتی دقیق آن را بدانید. دلیل این امر این است که کلاهبرداران می‌توانند سایت‌های جعلی بانکی آنلاین را برای مرور جزئیات ورود شما منتشر کنند، بنابراین شما باید همیشه URL پورتال بانکی آنلاین بانکتان را وارد کنید تا به سایت، به عنوان Gadgets Now نشان داده شود، به راحتی به سایت دسترسی پیدا کنید.

۳- برای بارگیری برنامه‌ها را در گوگل جستجو نکنید

از جستجوی برنامه‌ها یا هر پرونده دیگری در Google خودداری کنید و همیشه برنامه‌های موجود در فروشگاه‌های برنامه‌های رسمی مانند Google Play را برای دستگاه‌های Android و Apple Store برای دستگاه‌های iPhone جستجو کنید، زیرا Google پر از پیوند به برنامه‌ها و برنامه‌های مخرب است.

۴- همیشه با پزشک خود مشورت کنید، نه با گوگل

اگر بیمار هستید، به پزشک بروید، مسلم است که Google مکانی برای جستجوی دارو‌ها یا روش‌های درمانی نیست، زیرا اکیدا توصیه می‌شود از پزشک چشم پوشی نکنید و به اطلاعات جستجوی گوگل اعتماد کنید تا در صورت اطلاع از ماهیت بیماری خود، شما با یک مشکل بهداشتی روبرو هستید و همچنین خرید دارو‌ها براساس اطلاعاتی که در Google پیدا می‌کنید خطرناک است.

۵- توصیه‌های تغذیه‌ای و کاهش وزن خود را کورکورانه تایید نکنید

بدن هر انسانی منحصر به فرد است و متفاوت کار می‌کند؛ بنابراین از Google توصیه‌های کاهش وزن یا سایر توصیه‌های تغذیه‌ای دریافت نکنید. اگر می‌خواهید رژیم خود را تغییر دهید، به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید، اگر می‌خواهید وزن کم کنید، ابتدا با یک پزشک مشورت کنید و سپس وضعیت خود را کنترل کنید.

۶- توصیه‌های بورس را باور نکنید

مانند سلامت، امور مالی شخصی و معاملات در بازار سهام، نمی‌توان یک برنامه سرمایه گذاری واحد داشت که همه را ثروتمند کند؛ بنابراین در هنگام سرمایه گذاری از مشاوره گرفتن از نتایج جستجوی Google خودداری کنید.

۷- آدرس‌های وب سایت دولت را بررسی کنید

درست مانند وب سایت‌های بانکی آنلاین، وب سایت‌های دولتی مانند مالیات شهرداری، بیمارستان‌ها و ... اهداف اصلی کلاهبرداران هستند. از آنجا که یافتن وب سایت اصلی دشوار است، همیشه به جای جستجوی آن در Google، مستقیما از هر وب سایت دولتی خاصی بازدید کنید.

۸- از جستجوی کوپن و پیشنهادات سایت تجارت الکترونیکی خودداری کنید

صفحات وب جعلی پیشنهادی به اصطلاح در سایت‌های تجارت الکترونیکی باعث پر شدن جستجو‌های گوگل شده است، و این کلاهبرداری کلاسیک دیگری است که در آن قربانیان با معامله‌های فریبنده برای کلیک بر روی وب سایت‌های مخرب و سرقت اطلاعات ورود به سیستم بانکی آنلاین آن‌ها، فریب می‌خورند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: گوگل کروم ، سرچ گوگل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
میلاد
۱۳:۲۳ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
من از سایت های ایرانی برنامه و بازی دانلود میکنم تا حالا یک ویروس هم نداشتم
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
خیلی خوبه که این مطالب آگاهی‌بخش رو قرار میدید بازم از این نوع مطالب بذارید ممنونم
کیوان
۱۴:۲۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
مرسی که هستی همیشه
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
ما چکار کنیم که سواد انگلیسی مون کم
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
برو سواد تو بالا ببر
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
صحبت ها تون متین