مسئول کارگروه اجرایی نسخه الکترونیکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: بحث طرح نسخه الکترونیکی در استان اصفهان از سال ۹۶ به صورت پایلوت شروع شد و به صورت جدیتر در سال ۹۹ درمانگاهها هم اضافه شدند.
علیرضا عابدی افزود: در حال حاضر ۸۷ درصد از مطبها و درمانگاههای طرف قرارداد به سامانه متصل شده اند و در مراکز خود از نسخه الکترونیک استفاده میکنند.
او در ادامه بیان کرد: طرح نسخه الکترونیک باحذف دفترچهها از اول اسفند شروع شد و در حال حاضر تولید نسخه الکترونیک در استان (به جز منطقه کاشان) روزانه بیش از ۲۰ هزار نسخه است به طوری که در فروردین ماه بیش از ۴۰۰ هزار نسخه در استان تولید شد.
مسئول کارگروه اجرایی نسخه الکترونیکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: کلیه داروخانه ها، آزمایشگاهها و رادیولوژیها به این سامانه متصل هستند و وقتی بیمار به پزشک مراجعه کند و برای او از طریق کارت ملی و احراز هویت نسخه الکترونیکی صادر شود بیمار میتواند به مراکز طرف قرارداد داروخانهها مراجعه و خدمات را دریافت کند.
عابدی افزود: از جمله مشکلات نسخه الکترونیک بحث قطع سامانه یا اینترنت هست که در این صورت پزشکان در سر نسخهها با درج کد ملی اقدام به تجویز میکنند و با همان سر نسخه و کد ملی بیمار قابل پذیرش است.
او ادامه داد: درخواستی که از بیمه شدهها داریم به نشانی es.tamin.ir مراجعه و با ایجاد کد کاربری و ثبت شماره تلفن همراه خود اقدام کنند تا ویزیت و خدمات درمانی در درمانگاهها و مطبها که به صورت پیامک به بیمه شدهها شده اطلاع رسانی میشود و کلیه سوابق درمانی خود را به صورت آنلاین رویت کنند.
مسئول کارگروه اجرایی نسخه الکترونیکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان اظهار کرد: بیمه شدگان میتوانند با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند و شکایات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/م