سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب اسپانیایی

در مطلب زیر طرز تهیه کباب اسپانیایی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کباب اسپانیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد اولیه:

پودر زیره نصف ق. چ

پودر تخم گشنیز نصف ق. چ

سیر ساطوری ۲ حبه

پاپریکا یک ق. چ

پودر آویشن نصف ق. چ

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ابتدای امر باید آب لیموی تازه و ادویه جات را مخلوط کنید و به آن نمک و روغن و فلفل را اضافه کنید.

این مواد را که مخلوط کردید باید سینه مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید، و آن‌ها را در خلال جا کنید.

باید ماده طعم دهنده را روی آن‌ها بریزید.

دوساعت بعد از این سیخ‌ها را از مایع در آورید و بعد روی توری مشبک بگذارید که روی منقل است.

برای استفاده در فر باید حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.

بدین صورت این کباب تهیه می‌شود. این کباب را هم می‌توانید با برنج میل کنید و هم نان تازه.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.