سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مطیعی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

بهره مندی دانشگاه‌های محروم از خوابگاه متاهلی با طرح ارتقا خوابگاه‌ها

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشگاه‌هایی که خوابگاه متاهلی ندارند، می‌توانند از طرح ارتقا خوابگاه‌ها بهره‌مند شوند.

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدامات در دست انجام برای ارتقا خوابگاه‌های متاهلی به خصوص دانشجویی اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی را برای ارتقا خوابگاه‌های متاهلی تصویب کرده که هنوز باید به صحن علنی مجلس برود تا مصوب شود و در حال پیگیری هستیم که اگر تصویب شود، ارتقا خوابگاه‌ها را آغاز کنیم.

مطیعی ادامه داد: ۲ هزار میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه اسلامی برای ارتقا خوابگاه‌ها با استفاده از این طرح اختصاص می‌دهند و دانشگاه‌هایی که خوابگاه متاهلی ندارند، می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و وارد بحث ساخت خوابگاه متاهلی شوند.  

او افزود: هنوز مجلس به صورت رسمی این موضوع را به سازمان برنامه و بودجه به عنوان یک مصوبه ابلاغ نکرده است اما به نظر می‌آید تا میزان قابل توجهی پیش رفته است.

اسناد خزانه پول نقد نیست

مطیعی درباره استاد خزانه گفت: اسناد خزانه پول نقد نیست، ولی اوراق بهاداری است که دانشگاه‌ها می‌توانند در عقد قرارداد به پیمان‌کار‌ها از آن استفاده کنند. پیمان‌کار‌ها نیز با یک فاصله یک  و سه ساله بسته به نوع اوراق با فاصله‌ای که اعلام شده پول خود را از بانک عامل مشخص شده، دریافت کنند همچنین سود پول را هم با آن درصدی که در قانون قید شده است، دریافت می‌کنند.

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم ادامه داد: قبل از سال جدید، صندوق رفاه دانشجویان در بخشنامه‌ای از دانشگاه‌ها در خواست کرد، خوابگاه‌هایی که قرار است در طرح‌های ارتقا مشارکت کنند را به صندوق رفاه دانشجویان معرفی کنند.

به گفته‌ این مقام مسئول، معمولاً خوابگاه‌ها برای اجرای طرح ارتقا در چارچوب منابعی که هیئت امنا برای صندوق رفاه دانشجویان مصوب کرده است و بر اساس اولویت بندی مناطق محروم و خوابگاه‌های فرسوده‌تر انتخاب می‌شوند. در تلاشیم تا اواسط خرداد عملیات بازسازی و ارتقا خوابگاه‌ها را آغاز کنیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم توضیح داد: برای به روز کردن خوابگاه‌ها به بیش از یک هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم که این میزان نیاز بیش از توان دانشگاه ها و صندوق رفاه است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.