سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واکسن کرونا بدون فوتی و عوارض در آذربایجان شرقی

مدیر گروه مقابله با بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت آذربایجان شرقی گفت: تاکنون فوتی و عوارض جدی منتسب به واکسن کرونا در استان آذربایجان شرقی نداشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، خیاط زاده مدیر گروه مقابله با بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۷۰ درصد سالمندان بالای ۸۰ سال استان آذربایجان شرقی تاکنون واکسینه شدند و این واکسیناسیون ادامه خواهد داشت.

او افزود: کادر بهداشتی در مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی با تماس تلفنی درباره واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال استان اطلاع‌رسانی می‌کنند ولی حتی اگر این افراد بدون هماهنگی نیز در مراکز تزریق واکسن کرونا با در دست داشتن کارت ملی حضور یابند به واکسیناسیون آن‌ها اقدام می‌شود.

خیاط زاده گفت: ۹ هزار نفر از بیماران خاص از جمله ام اس، بیماران هموفیلی، تالاسمی، کبدی و ... تحت پوشش واکسیناسیون در آذربایجان شرقی قرار گرفتند و تاکنون هیچ نوع عوارضی در آن‌ها مشاهده نشده است.

او افزود: البته بنا به گفته کارشناسان احتمال سه یا چهار در میلیون وجود دارد که عوارض جدی حاصل از واکسیناسیون شامل تشنج، فلج، فلج صورت و علائم گرفتگی عروق دیده شود که خوشبختانه تاکنون در آذربایجان‌شرقی مشاهده نشده است.

مدیر گروه مقابله با بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت گفت: تب، درد‌های عضلانی، سردرد، حالت تهوع و بی خوابی می‌تواند جزو حساسیت‌های بدن به علت واکسیناسیون تا ۴۸ ساعت بعد تزریق باشد که در این موارد نیز تاکنون مورد جدی مشاهده نشده است.

مدیر گروه مقابله با بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان آذربایجان شرقی همچنین با بیان این که واکسیناسیون معلولین ذهنی و جسمی تحت پوشش بهزیستی نیز در استان به زودی آغاز می‌شود افزود: واکسیناسیون در آذربایجان شرقی نسبت به سایر استان‌های کشور از وضعیت بهتری برخوردار است و در واقع واکسیناسیون اولویت‌های اعلام شده و سالمندان بالای ۸۰ سال در این استان به خوبی انجام شده به طوری که افراد ۷۵ سال به بالا نیز زودتر از سایر مناطق کشور در آذربایجان شرقی واکسینه می‌شوند.

 خیاط زاده با بیان اینکه اکنون حدود یک هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های آذربایجان‌شرقی بستری هستند، گفت: وضعیت این استان از نظر کرونا هم خوب است هم بد، بدین معنا که به حالت نسبی ثبات رسیدیم، اما این حالت نسبی در رقم بالا است در صورتی که در فروردین ماه ثبات نسبی مبتلایان به کرونا پایین‌تر بود.

او گفت: گرچه شیب تند ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی کاهش پیدا کرده است، اما این ثبات نسبی بسیار شکننده بوده طوری که ۱۰ درصد نتایج تست‌های کرونا در فروردین‌ماه آذربایجان شرقی امسال مثبت بود که اکنون حدود ۳۸ درصد آن مثبت نشان می‌دهد.

او همچنین با ابراز نگرانی از مهمانی‌های خانوادگی و خانگی، دورهمی ها، دید و بازدید‌ها و سفر در ایام عید فطر گفت: دید و بازدید‌ها و سفر‌ها به شدت در ابتلا و شیوع کرونا خطرناک است و اگرچه کرونای هندی و آفریقایی در آذربایجان شرقی وجود ندارد، ولی به هر حال مثل سایر استان‌ها این نوع کرونای خطرناک آذربایجان شرقی را نیز تهدید می‌کند بر این اساس مردم باید بیشتر رعایت کنند.

 خیاط زاده با بیان اینکه کرونای هندی و آفریقایی تاکنون در استان مشاهده نشده است گفت: همه تمهیدات لازم در خصوص پیشگیری از ورود کرونای هندی و آفریقایی آذربایجان شرقی انجام شده و رصد لازم هم در مبادی ورودی استان و مرز‌ها به خوبی صورت می‌گیرد، اما به هر حال ورود این نوع کرونا استان را تهدید می‌کند.

او با اشاره به آخرین وضعیت کرونایی و رنگبندی کرونا در آذربایجان‌شرقی گفت: چهار شهرستان قرمز شامل آذرشهر، مراغه، مرند و بناب و سه شهرستان اسکو، چاراویماق و خداآفرین زرد هستند و بقیه شهرستان‌ها نارنجی است که بسیار وضعیت شکننده‌ای است و می‌تواند بلافاصله به حالت قرمز بازگردد.

نام و آدرس مراکز واکسیناسیون کرونا در تبریز:
مرکز سلامت یاغچیان: فلکه یاغچیان، نرسیده به مسجد امام خمینی، خیابان نجم، طبقه دوم درمانگاه ولایت.
مرکز سلامت شهید صبوری: خیابان عباسی، توانیر، نرسیده به شهرک، ولی امر، جنب بسیج، کوچه ۱۰ متری میلاد
پایگاه سلامت شهید مطهری: راسته کوچه، جنب آتش نشانی، مرکز سلامت الهیه: بلوار باغمیشه، خیابان سبلان
مرکز سلامت منظریه: چهار راه ابوریحان، روبروی آبادانی مسکن، کوی اعتصامی
مرکز سلامت جمشیدآباد: خیابان استاد جعفری، تقاطع خیابان فیضیه، خیابان جمشید

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.