به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آمار مبتلایان به کووید-۱۹ ناشی از کروناویروس (SARS-CoV-۲) در جهان تاکنون به ۱۵۶ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۹۵۴ نفر رسیده و این ویروس مرگبار سه میلیون و ۲۷۱ هزار و ۶۶۴ نفر قربانی گرفته است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها تاکنون ۱۳۴ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۳۱۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
آمریکا تاکنون با بیش از ۳۳ میلیون و ۳۶۹ هزار مبتلا و بیش از ۵۹۴ هزار قربانی کرونا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۲۱ میلیون و ۴۹۱ هزار مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی کشورهای درگیر با کووید-۱۹ قرار دارد، آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان به کروناست.
پس از ایالات متحده با ۵۹۴ هزار قربانی، کشورهای برزیل با بیش از ۴۱۷ هزار و هند با بیش از ۲۳۴ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در فهرست جهانی ثبت کردهاند. پس از آنها نیز کشورهای مکزیک، انگلیس، ایتالیا، روسیه، فرانسه، آلمان و اسپانیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان بیماری کرونا را در دنیا ثبت کردهاند.
تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک بیش از ۲۱۸ هزار نفر اعلام شده و در انگلیس نیز از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هماکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.
همچنین روسیه بیش از ۱۱۲ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۵ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۴ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش دادهاند.
پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۸ هزار، کلمبیا با بیش از ۷۶ هزار، ایران با بیش از ۷۳ هزار، لهستان با بیش از ۶۹ هزار، آرژانتین با ۶۶ هزار، پرو با بیش از ۶۳ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۴ هزار، اندونزی با بیش از ۴۶ هزار، اوکراین با بیش از ۴۵ هزار، ترکیه با بیش از ۴۲ هزار و جمهوری چک با بیش از ۲۹ هزار جان باخته ۲۰ کشور نخست هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کردهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ورلداُمتر (worldometers)، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند تا ظهر امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۳۳ میلیون و ۳۶۹ هزار و ۱۹۲ مبتلا، ۵۹۴ هزار و ۶ قربانی
۲.هند: ۲۱ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۵۹۸ مبتلا، ۲۳۴ هزار و ۸۳ قربانی
۳. برزیل: ۱۵ میلیون و ۹ هزار و ۲۳ مبتلا، ۴۱۷ هزار و ۱۷۶ قربانی
۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۲۸ هزار و ۹۰ مبتلا، ۱۰۵ هزار و ۸۵۰ قربانی
۵. ترکیه: چهار میلیون و ۹۷۷ هزار و ۹۸۲ مبتلا، ۴۲ هزار و ۱۸۷ قربانی
۶. روسیه: چهار میلیون و ۸۶۳ هزار و ۵۱۴ مبتلا، ۱۱۲ هزار و ۶۲۲ قربانی
۷. انگلیس: چهار میلیون و ۴۲۸ هزار و ۵۵۳ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۵۸۳ قربانی
۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۸۲ هزار و ۱۹۸ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۲۶۳ قربانی
۹. اسپانیا: سه میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۲۲ مبتلا، ۷۸ هزار و ۷۲۶ قربانی
۱۰. آلمان: سه میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۶۲ مبتلا، ۸۴ هزار و ۸۱۱ قربانی
براساس آمار فوق در حال حاضر در۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کردهاند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، کشورهای فرانسه، ترکیه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، لهستان، ایران، مکزیک، اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی، عراق، فیلیپین، رومانی، بلژیک و سوئد نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کردهاند.
آندورا، مونته نگرو، جمهوی چک، سن مارینو، جَبلالطّارِق، اسلونی، لوکزامبورگ، بحرین و آمریکا ۱۰ کشوری هستند که رکورددار آمار مبتلایان نسبت بر یک میلیون جمعیت هستند.
همچنین مجارستان، جَبلالطّارِق، جمهوی چک، بوسنی و هرزگوین، سن مارینو، بلغارستان، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، اسلواکی و بلژیک ۱۰ کشوری هستند که رکورددار آمار قربانیان کووید ۹ نسبت بر یک میلیون جمعیت هستند.
انتهای پیام/