سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

جزئیاتی از طرح جدید توزیع سیم کارت دانش‌آموزی

طرح توزیع سیم کارت دانش‌آموزی با توافق میان وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و ارتباطات در دستور کار این مجموعه‌ها قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود یک ماه پیش بود که محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات درباره سیم کارت دانش آموزی توضیح داد و آنطور که او گفت قرار بر این شده بود تا ١٠ میلیون سیم کارت جدید و بسته‌های اینترنتی رایگان به دانش آموزان عرضه شود، خبری که چندی بعد سید جواد حسینی معاون وزیر و مسئول طرح هدایت هم آن را تصدیق و بار دیگر اعلام کرد.

به دنبال این اخبار، موضوع سیم‌کارت دانش‌آموزی که با رونق گرفتن آموزش مجازی و آسیب‌های موجود از طریق شبکه‌های اجتماعی مدتی می‌شود که به مطالبه‌ای جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است، رونق بیشتری پیدا کرد.

طرح سیم‌کارت دانش آموزان متفاوت با سیم‌کارت‌های کودک و نوجوان

محمود حبیبی مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش درباره جزئیات توزیع سیم کارت دانش آموزی با اشاره به اینکه این موضوع متفاوت از طرح انارستان است، اظهار کرد: با وزارت ارتباطات جلسات مختلفی داشتیم و مطالعات دقیقی روی این کار انجام شد تا اینکه در جلسات با معاونان وزارتخانه‌های مربوط در نهایت طرح سیم کارت دانش‌آموزی تهیه شد.

او ادامه داد: این طرح در حال نهایی شدن است و بعد از تعیین تکلیف تمام جوانب کار، به امضای وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و ارتباطات خواهد رسید.

استفاده از سیم‌کارت دانش‌آموزی اجباری نیست

به گفته مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات این طرح مرحله به مرحله به اجرا خواهد رسید و کاملا متفاوت با طرح‌های منسوب به سیم کارت کودک و نوجوان خواهد بود البته ممکن است در مواردی ویژگی‌های آن‌ها هم‌پوشانی‌هایی داشته باشد، ولی در مجموع اختلافاتی با آن داشته و طرح کاملا مجزایی است.

حبیبی در پاسخ به این پرسش که استفاده از این سیم‌کارت‌ها برای دانش آموزان اجباری است یا خیر، بیان کرد: با توجه به مطالبه و نیازی که در این مورد از سوی خانواده‌ها وجود داشت انتظار می‌رود که با اقبال خوبی مواجه خواهد شد، اما با این وجود هیچ اجباری برای دریافت سیم‌کارت دانش‌آموزی نداریم و امکاناتی با توجه به نیاز مطرح شده در نظر گرفته شده است.

او درباره چگونگی توزیع و اپراتور در نظر گرفته شده برای این سیم کارت اظهار کرد که در حال بررسی ابعاد کار هستیم و جلسات کارشناسی برگزار می‌شود تا جزئیات این موارد به طور دقیق تعیین شود و در آینده‌ای نزدیک بعد از انعقاد تفاهم نامه میان وزارتخانه‌های نام برده شده ابعاد کار به طور کامل تبیین می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۹ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
من یکشو دارم خوبه اینترنتش به صرفه ست تازه گوگل و واتساپ هم جواب میده
محمد
۱۰:۳۶ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
هنوز نیومده چطور داری؟
ناشناس
۱۷:۰۹ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
سیم کارت دانش اموزی ،نمیخایم نمیخایم
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
چرا خانواده ها باید هزینه شبکه شاد را بدهند مکر مسولین نگفتن هزینه شاد را دولت می دهد کو دوسال است خانواده ها دارند هزینه را پرداخت می کنند تا که بی عدالتی مدرسه هم هزینه مثل سال ها ی قبل می گیرند ظلم بی عدالتی چقدر آیا کرسی بودجه دولت را مردم بدهند
بهنام
۱۱:۰۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
یعنی کودکان و نوجوانان زیادی باید باشند که دانش‌آموز نیستند و دانش‌آموزان زیادی که کودک و نوجوان نیستند؛ وگرنه طرح سیم‌کارت نوجوانی و دانش‌آموزی متفاوت نبود! خنده‌دار نیست؟ تازه این طرح‌ها تاکنون بی‌ارزش بود؛ تاکنون کودکی هم ندیدم که دسترسی‌اش به اینترنت محدودتر از پدرومدارش باشد؛ هم وقتی شبکهٔ جهانی را با ستاره‌مربع‌ها قطع می‌کنیم سرعت و کیفیت بسیار افت می‌کند و هم کودکان بیشتر از پدرومادران می‌دانند با چه دستوری این امکان را قطع یا وصل کنند. خلاصه که تاکنون عزمی در مسئولان ندیدیم!