سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عادت های رایجی که باعث مسدود شدن منافذ پوست می‌شوند

در مطلب زیر درباره‌ی کارهای روزمره‌ای صحبت خواهیم کرد که می‌توانند باعث مشکلات پوستی شوند.

‌به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  جوش یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی است که اغلب مردم در مقطعی از زندگی شان به آن دچار شده اند و درمان آن هم کار ساده‌ای نیست. عوامل زیادی هست که می‌تواند باعث جوش زدن شود و بعضی از آن‌ها در عادی‌ترین و پیش پا افتاده‌ترین امور روزمره‌ی ما هستند.

در ادامه درباره‌ی چیز‌های روزمره‌ای صحبت خواهیم کرد که می‌توانند باعث این مشکل پوستی شوند.


بیشتربخوانید


تلفن همراه

شاید بیراه نباشد اگر بگوییم امروزه و در این دوره دیگر نمی‌شود زندگی بدون تلفن همراه را تصور کرد، اما حقیقت آن است که باکتری‌های روی این وسیله از باکتری‌های روی کاسه توالت بیشتر است. هر بار که پوست مان با تلفن همراه مان تماس پیدا می‌کند، آن را در معرض همه‌ی آن باکتری‌ها قرار می‌دهیم و این مسأله می‌تواند باعث مسدود شدن منافذ پوست و جوش شود.

۴- خمیردندان

گرچه خیلی‌ها برای از بین بردن جوش‌های خود از خمیر دندان استفاده می‌کنند، اما کارشناسان این روش را توصیه نمی‌کنند. اغلب انواع خمیردندان حاوی مواد خاصی مانند سدیم لوریل سولفات هستند که می‌تواند پوست را تحریک و آن را بیشتر مستعد جوش کند. علاوه بر این، اگر دور دهان و چانه تان جوش می‌زند، باید ببینید از چه نوع خمیردندانی استفاده می‌کنید.

 نرم کننده موی سر

اگر متوجه شده اید در نزدیکی خط پیشانی و روی پیشانی یا پشت تان جوش می‌زند ممکن است علت آن نرم کننده موی سرتان باشد. بهتر است همیشه مواد تشکیل دهنده‌ی محصولات بهداشتی‌تان را به دقت بررسی کنید، چون بسیاری از آن‌ها ممکن است باعث مسدود شدن منافذ پوست شوند. یک راهکار مفید این است که صورت و بدن تان را بعد از آب کشیدن نرم کننده‌ی موهایتان بشویید.

۶- کمبود خواب

خواب برای بدن فرصتی است تا خود را دوباره احیا کند. تحقیقات نشان داده کمبود خواب باعث مشکلات زیادی از جمله اضطراب می‌شود. این مسأله منجر به التهاب پوست و افزایش تولید چربی می‌شود، امری که می‌تواند باعث مسدود شدن منافذ پوست و جوش زدن شود.

شوینده‌های لباس

بعضی از مواد تشکیل دهنده‌ی شوینده‌های لباس می‌توانند برای پوست بیش از حد قوی باشند و باعث واکنش نشان دادن آن شوند، چون مقداری از شوینده روی پارچه باقی می‌ماند. مثلاً وقتی لباس هایتان را می‌پوشید یا وقتی که صورت تان را با حوله خشک می‌کنید. اگر اخیراً شوینده‌ی لباس هایتان را تغییر داده و متوجه چند جوش جدید روی صورت و/ یا بدن تان هم شده اید، ممکن است علتش همین باشد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
برای لک صورت چی خوب هپس؟؟؟
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
کمبود خواب خیلی تاثیر داره، من یه مدت به خاطر درس و... کم می‌خوابیدم مثلا روزی ۵ ساعت بعد یه مدت دیدم خیلی جوش می‌زنم درصورتی که غذای چرب و شیرینی و... نخورده بودم ولی چند وقته خوب می‌خوابم خیلی کم جوش می‌زنم، توصیه می‌کنم حتما خواب کافی داشته باشید، برای سم‌زدایی و پوست و کبد خیلی خوبه.