عنایت الله حسین بر مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سراوان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ۹ پرونده متخلف بعد از انجام این بازرسی ها تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع و پنج مکان کسب پلمب شدند.
او ادامه داد: همچنین تعداد ۱۱ نمونه مواد غذایی برای انجام آزمونهای لازم نمونه برداری و چهار هزار و ۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف جمعآوری و معدوم شد.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت سراوان گفت: درخواست ما از شهروندان گرامی این است که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته تا همکاران ما در اسرع وقت موضوع را مورد بررسی قرار داده و با افراد متخلف برخورد قانونی صورت گیرد.
او بیان کرد: توجه جدی صاحبان اماکن مواد غذایی به مسایل بهداشتی در راستای کنترل بیماری کرونا با مشارکت تمامی مردم و صاحبان کسب و کار ضروری است.
انتهای پیام/ع