به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت اله رحیمی استاندار فارس در مراسم بهره برداری از ۱۶۱ طرح محرومیت زدایی که توسط سپاه فجر استان انجام گرفت با تقدیر از فعالیتهای انجام شده در این حوزه گفت: تلاش برای ایجاد رضایت مندی و رفع مشکلات مردم از جمله اهداف دستاندرکاران نظام جمهوری اسلامی است و در این راستا رفع محرومیت از مناطق روستایی و مستضعفان در اولویت قرار دارد.
او با اشاره به فعالیتهای انجام شده توسط سپاه فجر و بسیج سازندگی، افزود: در سال تولید و پشتیبانیها و مانع زدایی، رسالت ما دو چندان شده است.
رحیمی با ابراز امیدواری در رفع مشکلات، اظهار کرد: حل مشکلات حوزه آبرسانی و اشتغال از جمله اهداف اصلی در این زمینه است و بسیج سازندگی بازوی توانمند دولت به شمار میرود.
استاندار فارس از اعتبار ۱۳۹۰ میلیارد تومانی محرومیت زدایی در بودجه ۱۴۰۰ استان خبر داد و گفت: ۵۱۵ میلیارد تومان در بخش آب روستایی در اعتبارات امسال لحاظ شده که زمینه خدمات رسانی خوبی ایجاد کرده است.
سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور هم گفت: سازمان بسیج سازندگی ۱۷ اردیبهشت سال ۷۹ وقتی که جهاد کشاورزی ادغام شد، شکل گرفت و بسیج سازندگی ماموریت محرومیت زدایی را در سال ۸۶ شروع کرد و به عنوان یک دستگاه اجرایی در قانون تعریف شد که پروژههای عام المنفعه را انجام میداد و با متولی گری دستگاههای اجرایی انجام شد.
او با بیان اینکه هرکار محرومیت زدایی در کشور متولی دارد و بسیج سازندگی ظرفیت مردمی را پای کار میآورد، اظهار داشت: امروزه بسیج سازندگی در روستا هرکاری را انجام نمیدهد و اولویت کار در روستاها آب کشاورزی و شرب است.
سردار زهرایی با اشاره به تدوین نقشه راه بسیج سازندگی در سال ۱۳۹۹ بیان داشت: طرح محرومیت زدایی مردم پایه هدفمند در دستور کار قرار گرفت، در بستر روستا و حاشیه شهر جهادگران به فعالیت پرداختند.
این مقام مسئول تاکید کرد: در نقشه راه بسیج سازندگی ۱۰۲۸۰ روستا نشانه گذاری شده است و در بین ۱۱۰۰ محله حاشیه شهر، ۳۰۰ محله در کل کشور مورد هدف محرومیت زدایی قرار گرفت.
به گفته سردار زهرایی مسکن محرومین، راه روستایی و کارگاههای زیرساخت اشتغال از دیگر ماموریتهای بسیج سازندگی است.
او با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۰ در بخش محرومیت زدایی گفت: در بودجه سال ۱۴۰۰ در بودجه آب روستایی کلیه تبصرهها ۷ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان به این بسیج سازندگی برای این موضوع اختصاص یافت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه امیدواریم استان فارس در واگذاری پروژهها پیشرو باشد، اضافه کرد: بسیج سازندگی به دنبال این است که یار مردم و جامعه باشد لذا ۵۰ درصد پروژههای محرومیت زدایی سپاه و بسیج سازندگی در حوزه آب روستایی خواهد بود و ۵ هزار میلیارد تومان برای راه روستایی اختصاص یافته است.
سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس هم گفت: در استان فارس با کمترین مشکل مواجه هستیم و مجموع آنچه که در استان صورت گرفته در موضوع اقتصاد مقاومتی گامهای خوبی برداشته شده و در استان اجرایی شده است.
او افزود: استان فارس به ۴۲ قطب تولیدی تقسیم کرده ایم و هر منطقه در موضوع سرآمد است لذا یک قطب پایتخت است و دوقطب برتر داریم که تلاش داریم با راه اندازی صنایع کوچک حول محصولات هر قطب، بتوانیم گامی در اشتغال زایی مناطق داشته باشیم.
سردار بوعلی با عنوان اینکه بیش از ۱۲۰۰ پروژه صنایع کوچک را عملیاتی کرده ایم و برای ۲۵۰۰ نفر اشتغال زایی صورت گرفته است، اضافه کرد: در راه اندازی صندوقهای قرض الحسنه استان فارس با ۱۶۲۱ صندوق مردم پایه سرآمد است و همه آورده صندوق با همت مردم بوده و هیچ گونه بودجه دولتی تزریق نشده است.
به گفته فرمانده سپاه فجر فارس، ۱۴۰ تعاونی نیز در انسان فارس در موضوعات مختلف راه اندازی شده است.
سرهنگ پاسدار اسماعیل قزل سفلی مسئول بسیج سازندگی استان فارس نیز گفت: وحدت و همدلی در استان فارس وجود دارد و در سایه این وحدت فعالیتهای خوبی در حال انجام است.
او افزود: امام خمینی (ره) بسیج را به یک حقیقت متعالی تبدیل کرد و این شجره طیبه در باور مردم جای دارد؛ بسیج در کنار مردم و پاره تن مردم فرمول مسائل انقلاب و نظام محسوب میشود و در استان فارس هم بسیجیان و جهادگران درکنار هم افزاییها با نهادهای حمایتی و دستگاههای اجرایی به کمک محرومین و مستضعفین رفته اند.
قزل سفلی با بیان اینکه ۱۵۱ پروژه در سال گذشته برای محرومیت زدایی استان انجام شد، اظهار داشت: ۱۶۱ پروژه عمرانی و اشتغال در حوزه محرومیت زدایی امروز در سطح کل استان فارس افتتاح شد.
رئیس بسیج سازندگی سپاه فجر فارس با اشاره به اینکه پروژهها در حوزه آب کشاورزی، فضایهای ورزشی، خانه عالم، پروژه ساخت مدرسه و ایجاد کارگاه اشتغال، اضافه کرد: در حوزه اشتغال ۶۱ پروژه در ۳۱ رسته شغلی و ۷۸۰ شغل ایجاد شده است و این پروژهها با اعتبارات بیش از ۱۰۱ میلیارد تومان با همکاری نهادهای مختلف و خیرین تامین شد.
او تصریح کرد: ۲۲۰ پروژه در حوزه آب کشاورزی در شهرستانهای نورآباد، خفر و قیر و کارزین تصویب شده است و در دستور کار خواهد گرفت.
به گفته قزل سفلی در محله شریف آباد شیراز کارگاه اقتصادی مقاومتی با ۱۰ باب کارگاه اشتغال با رسته شغلی قالی بافی، ریسندگی، تولید ظروف یکبار مصرف و... به بهره برداری رسیده است.
انتهای پیام/