سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ دنبلان کوهی مقوی و بسیار پرفایده

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ دنبلان کوهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ دنبلان کوهی یک سوپ قارچ ساده، ولی سرشار از ویتامین و پروتئینه. تنها با داشتن کمی قارچ دنبلان و خامه و گالینا بلانکا می‌تونید این سوپ مقوی و پرخاصیت رو تهیه کنید.

دنبلان کوهی که به آن ترافل هم گفته میشه نوعی قارچ کوهی با ارزش غذایی و دارویی بسیار زیاده. دنبلان کوهی دارای بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامینه و در اون هیچ گونه دستکاری ژنتیکی انجام نشده.

قارچ دنبلان نوعی خوراکی گرانقیمته و در کاهش قند خون افراد دیابتی نقش به سزایی داره.

مواد لازم

▢ ۲۰۰ گرم خامه (تازه)
▢ ۲۰۰ گرم دنبلان تازه (یا کنسرو دنبلان)
▢ ۲ قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده)
▢ ۲ مکعب سوپ جوجه (گالینابلانکا)
▢ ۱ لیتر آب
▢ به اندازه کافی نمک و فلفل

دستور تهیه

سوپ جوجه رو همراه با ۱ لیتر آب روی حرارت می‌ذاریم تا به جوش بیاد و به مدت ۱۰ دقیقه قل بخوره.
دنبلان رو می‌شوییم و به مدت ۱ ساعت توی آب ولرم خیس می‌کنیم، پوست اون رو می‌گیریم و خرد می‌کنیم.
خامه رو به قارچ دنبلان‌ها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه آب و سوپ جوجه ۱۰ دقیقه قل خورد حرارت رو خاموش می‌کنیم تا کمی خنک شبشه، ترکیب دنبلان و خامه رو روی اون می‌ریزیم.
اون رو می‌چشیم و بسته به ذائقه کمی نمک و فلفل و گشنیز خرد شده به اون اضافه می‌کنیم. سوپ دنبلان کوهی ما آماده سرو هست.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.