سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بورس ایران میزبان اتباع؛ معاملات سرمایه گذاران خارجی تفاوتی با سهامداران ایرانی ندارد

کارشناس بازار سرمایه گفت: بعد از تحویل مدارک توسط افراد حقیقی یا حقوقی، شرکت سپرده گذاری فرصت دارد تا ۷ روز کاری تقاضای اتباع را بررسی کند.

ندا رضایی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که چگونه سرمایه‌گذاران خارجی کد بورسی دریافت می‌کنند؟، اظهار کرد: سرمایه گذاران خارجی، شامل افراد حقیقی و حقوقی هستند. اشخاص حقیقی خارجی کسانی هستند که، تابعیت ایران را ندارند و اشخاص حقوقی نیز شرکت‌ها و یا افرادی هستند که مشخصات آنان در کشوری غیر از ایران به ثبت رسیده باشد.

او بیان کرد: افراد برای گرفتن کد بورسی، یک سری مدارک باید ارائه بدهند، که برای شخص حقیقی شامل، تصویر و اصل گذرنامه است و برای شخص حقوقی نیز، اصل تصویر مدارک تاسیس و اساسنامه مدارک مشابه و مدرکی که نشان دهد مشخصات حدود اختیارات صاحبان امضای مجاز است.


بیشتر بخوانید


او افزود: بعد از تحویل مدارک توسط افراد حقیقی یا حقوقی، شرکت سپرده گذاری و تسویه وجوه فرصت دارد تا ۷ روز کاری تقاضای این افراد را بررسی کند و سپس مجوز برای معاملات صادر کند.

کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، چگونه سرمایه گذاران خارجی در کارگزاری حساب باز کنند؟، گفت: وقتی فرد یا شرکت مجوز معامله را اخذ کرد، می‌تواند یک حساب بانکی ارزی یا ریالی باز کند و با آن معاملات خود را انجام دهد.

رضایی اظهار کرد: سایت tsetmc نیز به زبان انگلیسی است و افراد می‌توانند به زبان انگلیسی کار کنند. همچنین در آنلاین شاپ هم این گروه می‌توانند به صورت آنلاین  به معاملات خود بپردازند.

کارشناس بازار سرمایه در رابطه با چگونگی خرید سهام بیان کرد: افراد وقتی مجوز معامله را از سپرده گذاری دریافت کردند، در کارگزاری می‌توانند به صورت آنلاین و یا حضوری مانند سرمایه گذاران ایرانی اقدام به معامله کنند.

رضایی در پایان در رابطه با تبعات ورود سرمایه گذاری خارجی گفت: اگرچه ورود سرمایه گذاری خارجی، می‌تواند رشد اقتصادی به دنبال داشته باشد، اما احتمال دارد با خروج ناگهانی خود از بازار مالی  بحران‌های ارزی به همراه آورد. همچنین عدم انتقال دانش و تکنولوژی یکی دیگر از معایب جذب سرمایه گذاری غیر مستقیم است و از سوی دیگر جذب سرمایه گذاری خارجی در بازار سرمایه، تامین مالی با سرعت بیشتر و هزینه کمتر، افزایش اعتبار بین المللی، احتمال افزایش قیمت سهام را برای ناشران فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.