سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لیدی فینگر

در گزارش زیر طرز تهیه لیدی فینگر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت لیدی فینگر یک نوع بیسکویت با طعم ساده و در عین حال خوشمزه ست که به شکل بیضی درست میشه. بافت نرم این بیسکویت باعث شده که بشه از اون توی خیلی از دسر‌ها استفاده کرد.

اولین بیسکویت لیدی فینگر در اواخر قرن ۱۵ به مناسبت ورود پادشاه فرانسه به ساویا ایتالیا تهیه شد و نام گذاری اون به این اسم به دلیل شکل ظاهری اون هست.

مواد لازم

 ۷۰ گرم شکر سفید
 ۷۵ گرم آرد (الک شده)
 ۳ عدد سفیده تخم مرغ
 ۳ عدد زرده تخم مرغ
 به میزان لازم پودر قند
 ۱ قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر


بیشتر بخوانید


دستور تهیه

تخم مرغ‌ها رو توی ظرفی می‌شکنیم و زرده و سفیده اون را جدا کرده و توی دو کاسه جدا می‌ریزیم، نیمی از شکر رو به زرده اضافه کرده و با همزن برقی می‌زنیم تا بخوبی با هم ترکیب بشن.
باقی شکر رو با سفیده با همزن برقی می‌زنیم تا مایه سفید و کشدار درست بشه. زرده رو به سفیده اضافه کرده و با لیسک به آرومی مخلوط می‌کنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و روی مواد الک می‌کنیم و مجدد هم می‌زنیم تا مایه یکدست و صاف بشه، اون رو داخل قیف می‌ریزیم و سر اون یک ماسوره ساده قرار میدیم.
سینی فر رو با کاغذ روغنی می‌پوشونیم و خمیر رو به اندازه ۱۰ سانتی متر و با فاصله از هم داخل سینی می‌ریزیم.
روی بیسکویت‌ها پودر قند و یا پودر شکر می‌پاشیم و ۵ دقیقه بهش استراحت میدیم. بعد از ۵ دقیقه سینی رو داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده قرار میدیم و بیسکویت‌های لیدی فینگر رو برای ۱۲ دقیقه می‌پزیم

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.