سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بدبخت‌ترین اقشار مردم از نگاه قرآن کریم/ تفسیر امیرالمؤمنین (ع) از کلمه "فتنه" در سوره عنکبوت

استاد حوزه و دانشگاه گفت: "قدر" به سه معنا است که یک معنا ارزش است و این شب بسیار باارزش است، قلب ماه رمضان شب قدر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی شامگاه شنبه در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: شب قدر دارای برکات زیادی است، قرآن، اهل‌بیت (ع)، فرشتگان و تقدیری که برای انسان در شب قدر رقم می‌خورد این شب را خاص کرده است.

وی افزود: گفته‌شده است که "قدر" به سه معنا است که یک معنا ارزش است و این شب بسیار باارزش است، قلب ماه رمضان شب قدر است و افضل از هزار ماه است و این شب را قدر نامیده‌اند، چون آن‌قدر فرشتگان به زمین می‌آیند که دیگر در زمین جا نیست، امام صادق (ع) فرمود شب قدر از ما مخفی نیست، چون از وجود فرشتگان باخبر می‌شویم.


بیشتر بخوانید


شب قدر برکت زمانی دارد و باید قدر شب‌های قدر را به‌خوبی بدانیم

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: شب قدر برکت زمانی دارد وباید قدر شب‌های قدر را به‌خوبی بدانیم، همه ما بخشی از عمرمان گذشته و سرمایه‌ای هزینه شده است، ولی بخشی دیگر از سرمایه داریم که هنوز هزینه نشده و پیشِ‌روی ماست.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی (ص) عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید کسانی که در دنیا کار زشت انجام می‌دهند، ولی کار زشت خود را زیبا می‌بینند بسیار بدبخت هستند، از امیرالمؤمنین (ع) سؤال شد که این آیه درباره چه‌کسی است فرمودند خوارج، چون خوارج زحمات زیادی کشیدند، بدبختی این است که ابن‌ملجم با نام خدا امیرالمؤمنین (ع) را به شهادت رساند و فکر کرد کار درستی می‌کند.

بدبخت‌ترین مردم کسانی هستند که گناه را توجیه می‌کنند

رفیعی تصریح کرد: بدبخت‌ترین مردم کسانی هستند که گناه را توجیه می‌کنند، گفته می‌شود که غیبت است می‌گوید که نه بحث سیاسی است و ایراد ندارد، رشوه می‌گیرد، ولی می‌گوید ایراد ندارد، چون هدیه است و گناه خود را توجیه می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهید رمضان امیرالمؤمنین (ع) در حال خطبه خواندن بود که شخصی از ایشان سؤال کرد این‌که در سوره عنکبوت گفته می‌شود فتنه منظور چیست که امام (ع) فرمود؛ رسول خدا به من گفت "این فتنه‌ها بعد من آغاز می‌شود، زمانی می‌رسد که مردم حرام را با شبهه‌ای حلال می‌دانند و رشوه هدیه می‌شود و ربا به‌عنوان معامله شرعی می‌شود و این گرفتاری جامعه است که کسی خطا کند و خطای خود را توجیه کند".

وی ادامه داد: چطور است که اگر یک کلمه درزمینهٔ پزشکی سخن بگوییم خوششان نمی‌آید و اگر درزمینهٔ مهندسی سخن بگوییم گفته می‌شود که "شما کارشناس نیستید"، ولی متأسفانه همه کارشناس دینی شده‌اند و نجس را پاک می‌کنند و توجیه می‌کنند.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های شهر و روستا افزود: مشارکت پرشور در انتخابات باید مورد تأکید باشد، در انتخابات بحث سیاسی مجوز غیبت، تهمت، توهین و دروغ نیست.

رفیعی خاطرنشان کرد: رسول خدا بر مصیبت ضربت خوردن امیرالمؤمنین (ع) گریه کردند، هنگامی که سخنرانی کردند فرمودند؛‌ای علی‌جان، محاسنت به خون سرت خضاب می‌شود و تو به شهادت می‌رسی.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

 

برچسب ها: شب قدر ، احیای شب قدر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.