به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیکهای شکلاتی بسیار زیادی با طعمها و بافتهای متنوعی در دنیا وجود دارند. ماد کیک یکی از این کیکهای شکلاتی معروفه. ماد یعنی "گِل" و خاصیت این کیک شکلاتی اینه که اگه تو یخچال بمونه نه تنها کیفیتش پایین نمیاد بلکه خوشمزهتر هم میشه.
مواد لازم
۲ پیمانه آرد
۱ و ۱/۴ پیمانه قهوه (غلیظ و داغ)
۱/۲ پیمانه پودر کاکائو
۲ پیمانه شکر
۲۲۰ گرم کره
۲۰۰ گرم شکلات تلخ
۱.۵ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری وانیل مایع
۳ عدد تخم مرغ (درشت)
۱ پنس نمک
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر
دستور تهیه
اول همه مواد رو دقیق اندازه گیری کنید و آماده جلوتون بذارید. فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. دو عدد قالب گرد ۲۰ سانتی رو چرب کرده کاغذ روغنی بندازید.
شکلات خرد شده و کره رو داخل کاسه شیشهای بزرگی ریخته ظرف رو به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروفر قرار بدید تا کره و شکلات ذوب بشن.
شکر و پودر کاکائو رو به این مواد اضافه کرده خوب مخلوط کنید. قهوه داغ رو کم کم اضافه کنید. وانیل رو اضافه کرده تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
توی ظرفی دیگه آرد رو با جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. مواد خیس رو کم کم به مواد خشک اضافه کرده با همزن حدود ۱ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشن. (زیاد نباید مواد رو هم بزنید).
مواد کیک رو داخل قالبها ریخته داخل فر از پیش گرم شده به مدت حدود ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که بپزند قرار بدید.
بعد از پخت ۱۰ دقیقه صبر کرده کیکها رو از قالب خارج کنید و بعد از سرد شدن داخل سلفون پیچیده تا زمان تزیین توی یخچال نگه داری کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/