سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت الله علم الهدی:

امیرالمومنین(ع) الگوی کامل و نماد آرمانی انسان است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مولا امیرالمومنین(ع)، مربی کاملی است که در جهت فردسازی نمونه نداشت، در جهت جامعه‌سازی اقدام انقلابی امام علی علیه السلام اگر چه به نتیجه قطعی نرسید اما به عنوان یک جامعه آرمانی معتقد به قرآن در بینش افراد قرآنی و دینی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی  همزمان با اولین شب از لیالی قدر در جوار بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع)، گفت: شب پر فضیلت قدر شب حادثه جانکاه و اسفبار ضربت خوردن امیرالمومنین علیه اسلام و بزرگترین امتیاز ما شیعیان در اجرای ماه مبارک رمضان، آمیختگی شب قدر با ولایت و توسل به امیرالمومنین است.

او افزود: سه شب قدر در واقع سه شب امیرالمومنین است و این آمیختگی شب‌های قدر که با ولایت و عشق مولا در درون جان، قلب و فکر ما آمیخته، بزرگترین فرصتی است که می‌تواند ما را به قرب حق نزدیک کند تا بتوانیم از تمام برکات نازل شده بر بندگانش در این شب بهره‌مند شویم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: مولا امیرالمومنین(ع)، مربی کاملی است که در جهت فردسازی نمونه نداشت، در جهت جامعه‌سازی اقدام انقلابی امام علی علیه السلام اگر چه به نتیجه قطعی نرسید اما به عنوان یک جامعه آرمانی معتقد به قرآن در بینش افراد قرآنی و دینی قرار گرفت.

آیت الله علم الهدی بیان کرد: در مسئله فرد سازی در جریان تربیت، معمولا دو برنامه قرار دارد یکی آنکه بخواهیم با آموزش واقعیت‌ها را به فرد تفهیم کنیم و با موعظه و نصیحت و آموزه‌های مختلف اخلاقی او را تربیت کنیم؛ نوع دیگر تربیت آن است که یک عنصر فردساز آنها را جذب خودش کند و برحسب عشقی که به او می‌ورزند مورد تربیت قرار بگیرند و او به عنوان یک الگوی کامل مورد پیروی دلدادگان قرار بگیرد و به عنوان یک نماد آرمانی انسان را بسازد.

عضو مجلس خبرگان رهبری متذکر شد: شخصیت تربیتی امیرالمومنین علیه السلام از نوع دوم بود کسانی مثل کمیل بن زیاد، مالک اشتر و صعصعه بن سهان آنچنان عاشق و دلداده امیرالمومنین بودند که هنگام اجرای ملکات نفسانی هیچ غریزه و شهوتی نمی‌تواند سبب شود از الگوی و سبک امیرالمومنین پیروی نکنند.

او  گفت: در مسئله جامعه سازی، آن روزی که امیرالمومنین قدرت را بدست گرفت،در طی ۲۵ سالی که از جامعه پیامبر(ص) فاصله گرفته بود، باید جامعه دینی زاویه دار را به جامعه دینی پیغمبر(ص) برمی‌گرداند.

وی در ادامه اظهار کرد: امیرالمومنین به دست یک کافر یا یک مسیحی به شهادت نرسید، بلکه به دست یک مسلمان حافظ قرآن به شهادت رسید، کار اسلام به جایی رسید که جریان قدرت و ثروت سبب شد قاری قرآن علی‌کُش شود.

آیت الله علم الهدی بیان کرد: این مسائل برای امروز ما یک عبرت است که اگر بنا شد در جامعه ما جریان قدرت و ثروت کاملا مسلط شود که بر سر شیعیان امیرالمومنین در آن زمان آمد، جنایت در نظام ما هم به آنجا خواهد رسید؛ اگر جریان قدرت و ثروت بخواهد زمام نظام ما را به دست بگیرد و منشاء تصمیم گیری‌ها در این نظام بشود.

انتهای پیام// ف.غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۴۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
یا امیرالمؤمنین علیه السلام