به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در نامهای به انوشیروان محسنی بندپی، مصوبات شورای عالی شهرسازی در خصوص اراضی معوض به اعضای تعاونی شهرک زیتون در شمال شرق تهران را ابلاغ کرد.
متن نامه شورای عالی شهرسازی به این شرح است:
«استاندار و رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران
شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه ۲۷ بهمن ۹۹ پس از استماع گزارش استانداری تهران، شرکت عمران شهرهای جدید و اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در خصوص میزان پیشرفت فرآیند تهاتر و تأمین عوض مالکان تعاونیهای واقع در شمال و شمال شرق تهران پیرو مصوبات قبلی در تاریخهای ۲۱ دی ۹۸، ۱۸ آذر ۹۸ و ۱۴ دی ۹۷ خود مورد بررسی قرار داد و به شرح زیر تصمیم گیری کرد:
۱. پیرو تأکیدات مکرر قبلی و بنا به ضرورت وجود بانک اطلاعاتی مستند و قابل اتکا از مشخصات اعضای تعاونیها، استانداری تهران بانک اطلاعاتی اعضای تعاونیهای مذکور را با اولویت تعاونی زیتون در اسرع وقت تکمیل و در جلسات آتی شورای عالی ارائه کند.
۲. پیرو تأکید بند ۲ مصوبه ۲۱ دی ۹۸ پیوست حقوقی متضمن تدوین راهکارهای اجرایی فرآیند تهاتر اراضی معوض و آزادسازی عرصه تعاونیهای مذکور به همراه جدول تدقیق شده شرح وظایف دستگاههای مختلف توسط استانداری تهران با همکاری مؤثر شرکت عمران شهرهای جدید تهیه و در جلسات آتی شورای عالی ارائه شود.
۳. با پیگیری مؤثر استانداری تهران و اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، مصوبات استانی در خصوص شهر جدید خوارزمی اخذ و موضوع جهت بررسی و تصویب در جلسات آتی شورای عالی، به دبیرخانه شورا ارسال شود.
۴. کمیته فنی شورای عالی دو پیشنهاد جدید مصوب شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران جهت استقرار جمعیت و تأمین اراضی معوض تعاونی را در راستای اجرای مصوبه ۱۰ در ۹۳ هیئت وزیران بررسی و به جلسات آتی شورای عالی ارائه نماید. با عنایت به اینکه این موضوع در اجرای تکلیف مقرر در مصوبه هیئت وزیران انجام میگیرد، دستگاههای عضو شورای عالی حداکثر مساعدت درجهت تأمین زیرساختهای لازم و تصویب دو سایت جدید را به عمل آورند.
۵. به جهت تسهیل فرآیند واگذاری معوض و رهاسازی اراضی تعاونیها، در اجرای حکم صریح مقام معظم رهبری، کلیه دستگاههای عضو شورای عالی خصوصاً دستگاههایی که با اعضای تعاونیها ارتباط سازمانی داشتهاند، مراتب عدم امکان قطعی درجاسازی در قطعات و لزوم دریافت معوض در خارج از محدوده شهری تهران متناسب با ارزش و قدرالسهم هر واحد مالکیتی را با استفاده از همه امکانات دستگاه متبوع برای اعضای تعاونیها تبیین کنند.»
انتهای پیام/