سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همزمان با ایام شهادت حضرت علی (ع)؛

«در» حرم حضرت مسلم ابن عقیل (ع) به روی نمازگزاران مسجد کوفه گشوده شد

ایرانپور گفت: در آستانه ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان، «در» ورودی حرم مسلم ابن عقیل (ع) به روی زائران گشوده شد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  محمد حسین ایرانپور مسئول مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: طی آئینی با حضور تولیت مسجد کوفه و مسئولان عراقی، در ورودی حرم مسلم ابن عقیل مزین بنام «باب علی»، نصب و به روی نمازگزاران مسجد کوفه و زائران حرم سفیر امام حسین (ع) گشوده شد.

وی با بیان اینکه این در زیبا با همت ۵۰ هنرمند اصفهانی طی دو سال ساخته شده است افزود: در ساخت این اثر نفیس، هنر‌های مختلفی از جمله، قلمزنی برجسته، زرگری، مینا کاری، گره چینی، درودگری و معرق اجرا شده است.

ایرانپور با بیان اینکه جنس این در از چوب ساج بوده که مقاوم در برابر نم و موریانه است افزود: روی لنگه‌های در بخشی از آیات سوره واقعه و در چارچوب آن آیاتی از سوره مبارکه انسان، و در وسط آن نام سفیر امام حسین (ع)؛ حضرت مسلم ابن عقیل حک شده است.

مسئول کارگاه آفریش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: از آنجا که این در به نام «باب علی (ع)» نام گذاری شده است، هنرمندان محب اهل بیت تلاش کردند تا در طراحی و ساخت آن، نام مبارک حضرت زهرا (س) نیز در کنار نام امیر المومنین (ع) حک شود.

ایرانپور افزود: نصب و رگلاژ این در تقریبا دو هفته طول کشید و در آستانه شب ضربت خوردن مولای متقیان در مسجد کوفه به روی زائران حرم مسلم ابن عقیل و نمازگزاران مسجد کوفه گشوده شد.

براساس این گزارش، با نصب و بهره‌برداری از در باب علی (ع) در حرم مسلم ابن عقیل، تعداد طرح‌های صنعتی هنری ساخته شده در مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات به ۴۰ اثر نفیس رسید.

مسئول مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات از دوستداران اهل بیت علیهم السلام دعوت کرد تا فرصت معنوی شب‌های قدر را مغتنم شمرده و با اهداء نذورات به امر بازسازی و توسعه عتبات، در این باقیات الصالحات و عمل کوثرانه مشارکت نمایند.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در فیض توسعه عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد بازسازی عتبات به نشانی www.atabat.org بخش درگاه پرداخت آنلاین مراجعه نمایند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.