سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیکن پارمزان ویژه کتو

در این مطلب دستورالعمل تهیه چیکن پارمزان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا‌های ایتالیایی معمولاً جزو محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌ها هستند. چیکن پارمزان شاید به اندازه پاستا و پیتزا شناخته شده نباشه، اما قطعاً ارزشش رو داره که امتحانش کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد تخم مرغ
۲ حبه سیر
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
۱ پیمانه پنیر پارمسان
۵۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری روغن


بیشتربخوانید


دستور تهیه:

سینه مرغ رو از پهنا، به دو قسمت برش بزنید.
داخل یک کاسه، تخم مرغ رو با سیر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، مرغ‌ها رو توی این مخلوط بچرخونید و داخل ظرف پنیر پارمسان رنده شده قرار بدید و پنیر رو روش بریزید تا خوب پنیر‌ها به مرغ بچسبه.
داخل تابه، کره و روغن رو بریزید و بذارید آب بشه، سپس مرغ‌های آغشته به پنیر رو داخل تابه خوب سرخ و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.