سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شوید قورمه + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه شوید قورمه مازندرانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شوید قورمه یک خورش خوشمزه مازندرانی است که مواد اولیه آن گوشت قرمز یا مرغ، شوید و گوجه سبز است. این خورش لذیذ را می‌توانید همراه با کته و سالاد و ماست محلی سرو کنید.

مواد لازم

مرغ:۱ عدد
شوید: نیم کیلوگرم
پیاز سرخ‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
آلوچه (گوجه سبز): نیم کیلوگرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آرد ذرت: ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

۱- یک قابلمه متوسط بردارید و آن را روی حرارت گاز گرم کنید. سپس پیاز‌های خرد شده را همراه با روغن یا کره سرخ کنید. بعد پیاز‌ها را از روغن در بیاورید.
۲- مرغ‌ها را در همین قابلمه سرخ کرده و طلایی کنید.
۳- شوید‌های خرد شده را ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
۴- روی گوجه‌سبز‌ها را با چاقو شکاف ایجاد کنید یا اگر حوصله دارید هسته هایش را بگیرید و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید، مرغ و پیاز سرخ‌شده را در ظرف بریزید و به همراه ۲ پیمانه آب جوش، شکر و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا زمانی که مرغ پخته شود. حالا صبر کنید تا خورش جا بیافتد و به روغن بنشیند.
این غذا به دلیل داشتن گوجه سبز و شکر ملس است. اگر دوست دارید ترش‌تر باشد می‌توانید به آن رب نارنج یا آب غوره بیفزایید. گوجه سبز‌ها را تکه تکه نکنید، چون در هنگام پخت کاملا له می‌شوند و در خورش معلوم نمی‌شوند. برای زیباتر به نظر رسیدن ظاهر خورش و خوشمزه‌تر شدن آن‌ها می‌توایند گوجه سبز‌ها را نصف کرده یا فقط هسته شان را جدا کنید. گوجه سبز سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سی است و بدن را در برابر عفونت‌ها و انواع و اقسام بیماری‌ها مقاوم می‌کند.
برای غلیظ‌تر کردن این غذا می‌توانید از آرد ذرت حل شده در آب سرد استفاده کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.